My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 25. elokuuta 2009

Tekemisen ilosta

Etsiessäni netistä tänne blogiini ihania koruja, havahduin siihen, että voin itsekkin väkertää koruja. Tänään tein korun vanhoista rikki meneistä koruista sekä vanhasta pienestä kasetista, mihin olen joskus nauhoitellut haastatteluja.
Sain inspiraationi kasettikorusta, jonka löysin netistä, että tuollaisen voisin itsekkin tehdä. Toisen korun, taas tein kadulta löydetyistä mutterin kannoista, (en tiedä oikea nimeä niille) ja nauhasta, joka on lojunnut korulaatikossa käyttämättömänä. Ihanaa huomata, että osaa tehdä jotain, kun vaan rupeaa tekemään.


Vanhoista korun osista ja kasetista koottu koru, joka mielestäni on persoonallinen ja omalla tavallaan muodikas. Sopii hyvin, vaikka jollekin toimittajalle.
Yhtenäisemmäksi korun voisi saada vielä värjäämällä kasetin samanväriseksi, kuin lehtikin. Aluksi korussa, ei ollut muuta, kuin kasetti, mutta minusta se oli liian maskuulinen joten lisäsin siihen myös lehden niin sitä tuli enemmän naisellinen ja uniikimpi! Mitäs pidätte korustani?


Vanhoista mutterin kannoista tekemäni koru tuo minulle mieleen hiidenkirnut ja kalevalan mytologian.


Koru henkii historiaa jo senkin takia, että sen osat on löydetty kadulta.

Olen tyytyväinen itseeni, että olen blogini kautta löytännyt, outoa luovuutta itsestäni. En ole koskaan aiemmin tehnyt, vanhoista koruista uusia tai vanhoista tavaroista. Korujen tekoonkaan ei kovin paljoa tarvita. Hiukan hullua luovuutta ja pihdit! Pidän myöskin siitä, että itse tekemällä voi saada ainutlaatuisia ja oman itsensä näköisiä koruja. Mitäs pidätte minun aikaansaanoksistani?

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia Tiedosta! Pitää korjata tekstiin :) thank you very much!

  VastaaPoista
 2. Hienoja ! Tosta kasettikorusta tykkään paljon. Ei toi prikkakorukaan hullumpi ole.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Taimi. Onhan se Prikkakoru ehkä vähän keskeneräisen näköinen...

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo kasettikoru! Mieki haluaa!

  Koitin kommentoida jo aikasemmin pariki kertaa mutta ei oikein ala mua tää blogspot... Jospa nytte... :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails