My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Batman vs My Little Pony

Olen tässä tovin haaveillut My Little Pony Goottityylisistä vaateista. Löysinkin melkein haaveitani vastaavia vaateitta nyt netistä samalla vastaan tuli myöskin Batman ja Starwars aiheisia mekkoja ja korsetteja. Tässäpä teille taas nettilöytöjä jotka jäävät haaveiksi!Söpön gootahtava My Little Pony mekko. Se löytyy The Vintage Doctor kaupasta.Raju Batman mekko, joka ei jää yhtään vähemmäksi My Little Pony mekolle. Batman mekko on myöskin The Vintage Doctorilta.Aivan mahtava Tähtien Sota mekko! Tämä on varmasti monen Star Wars fanitytön unelmamekko. Minä ainakin tahdon! Star Wars New Hope mekko myöskin The Vintage Doctorilta.


Piristävän värinen Batman korsetti joka myös löytyy The Vintage Doctorilta.

Suosittelen todellakin pistäytymään The Vintage Doctorin juttusilla, sieltä löytyy upeita luomuksia, jotka voi antaa käsityö ihmisille inspiraatiota vaateiden tekoon!
Tämä söpöäkin söpömpi My Little Pony korsetti löytyy eCRATERilta. Siellä myös muitakin todella upeita korsetteja, kuten hurja Batman korsetti!

Mitäs tykkäätte? Sopiiko piiroshahmot aikuisten vaateisiin ? Vai onko se nuorison tai lasten juttu? Mitä pidätte löytämistäni mekkoista ja korseteista? Tykkäätkö sinä Batman aiheisista mekoista tai My Little Pony aiheisista? Kummasta pidät enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails