My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 6. elokuuta 2009

Something in the way she

find stuff. Eilen kävin kirpparilla täällä Savon sydämmessä Kuopiossa. Taiteen ja käsityön kaupungina, minuunkin on tullut syysinnostus, ideoita huikeita käsityöjuttuja! Joten kirpparilöydötkin on sen mukaisia. Löysin myös aivan ihanan enkelikaupan jossa tunnelma oli lämmin. Sieltä mukaani lähti keiju kortti, jonka ajon kotona kehystää ja laittaa seinälle. Pahoittelen etukäteen kuvieni laatua, sillä otin ne veljeni kameralla, kun omani meni vähän rikki pienessä pudotuksessa, mutta veljeni kamerassa pitäisi olla aina jalusta tai erittäin hyvät valot, jotta kuvat ei tärähtäisi.

Löysin upean maalauksen kolmella eurolla. Mielestäni se henkii70-lukua.

Yksityiskohta maalauksesta. Värit miellyttävät minun silmiäni erittäin paljon.

Maalauksen takaa löytyi tämä hintalappu. Ulkomailta Suomeen kantautunnut. Maalauksessa viehätti minua myös sen paperi, mihin se oli tehty. Ei mitään perinteistä valkoista paperia.


Löysin jälleen kerran korupussin. Tällä kertaa hintaa tuli 80centtiä. Noista ajattelin tehdä joko korun, tai liimata ne kehykseen, ja maalata yksiväriseksi.


Korupussiin kuului myös tämä nahkasta punottu rannekoru, joka on ihanan hipahtava, samoin kuten rannerengaskin löytyi pussista.Nämä ihmeelliset mollukatkin oli vielä pussissa, saavat myös mennä kehykseen!


Nämä rannekorut maksoi yhteensä vain 50 centtiä.


Tätä ihanaa keijukorttia en lähetä kenellekkään vaan pidän sen julmasti itselläni ja kehystän sen.
Kehystän myös tämän keijukirjekuoren, joka sopii väriltään huoneeseeni.

Mitäs pidät tämän kertaisista löydöistäni? Tuleeko sinullekkin syksyllä tietynlaisia taiteellisia inspiraatioita? Onko syksy uudistumisen aikaa, vaikka luonto kuolee? Mitäs pidätte keijukkaisista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails