My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 17. elokuuta 2009

Maatuskoista satumaisiin olentoihin

Tehdessäni tänne maatuskoista juttun, eksyin suomalaiseen verkkokauppaan nimeltä GreenGaia. En voinnut vastustaa ihania laukkuja vaan päätin tilata itselleni yhden, mutta en tilannut maatuskalaukkua. Sen sijaan tilasin Teekutsut nimeä kantavan laukun, jonka Zakka kuosi oli suoraan, kuin Liisa Ihmemaasta. Laukku tuli minulle parin päivää maksun suorittamisen jälkeen. Se oli pakattu ihanasti tavalliseen kirjekuoreen, joka oli suljettu maatuskateipillä. Joten sain maatuskoja kuitenkin itselleni!Miten olisin voinnut vastustaa näin söpöä laukkua?

Laukussa käytetty Zakka kangas on täynnä kivoja pikku yksityiskohtia!Laukussa käytetty kangasnappi saa siitä entistä hertaisemman näköisen.
Lauku tuli kirjekuoressa, joka oli teipattu näin ihastuttavalla teipillä kiinni.

Tietoisku GreenGaiasta: GreenGaia tuotteet valmistetaan japanilaisesta Zakka-kankaasta käsityönä Suomessa. Suosittelen lämpimästi verkkokauppaan tutustumista, tuoteet lähtevät tulemaan heti maksun suorittamisen jälkeen, ja myyjä vastaa mielellään sähköpostilla kaikkiin kysymyksiin. Laukkujen hintaan on muuten jo laskettu postimaksu mukaan, joten laukut eivät ole ollenkaan pahanhintaisia.


Mitäs sinä tykkäät GreenGaian laukkusista?


Loppuun vielä esittely minun omasta maatuskasta, joka kulkee kaulassani, aina eri helmissä mielen ja vaateiden mukaan.Maatuskaiseni ei halunnut tällä kertaa roikkua kaulassani, vaan kuvan aikaan se halusi poseerata, Taika kirjan päällä. Kauniit valkeat erikoisen muotoiset helmet sain lapsena kummiltani, ja ne ovat säilyneet tähän päivään saakka.

2 kommenttia:

  1. No tuollapas oli ihania laukkuja !
    Tulee varmaan tilattua.

    VastaaPoista
  2. :) niinpä, itsekkin varmaan tilaan sieltä taas. :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails