My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 4. elokuuta 2009

матрёшка, matryoshka doll, maatuskat valoittaa muotiteollisuuden!

Maatuska nuket on alunperin lähtöisin Venäjältä. Nyt ne ovat kuitenkin päättännyt ilmestyä muotiin, meidän vaateisiin ihastuttamaan ja hämästyttämään. Miten olisi maatuska pikkuhousut, tai maatuska lampun varjostin. Tätä kaikkea löytyy maatuskoilla kuvitettuna netin ihmeellisestä maailmasta. Kokosin itseni mielestä mielenkiintoisimmat maatuskalöydöt netistä tänne blogiini. Itse haaveilen kovasti kellohelmaisesta mekosta jossa on käytetty maatuska kuosista kangasta ja hiukan tylliä alle niin Voila!Miten olisi maatuska pikkuhousut? Eikös olekkin aivan suloista! Pikkuhousut voit itsellesi ostaa seuraavalta sivustolta :Monsoon.

Lumoava maatuskanuken muotoinen laukku ja tämäkin ihanuus löytyy Monsoonilta.

Tämä maatuskakaulakoru on käsintehty ja se on Indiemeadowin tuotantoa. Indiemeadowin muita tuoteita löydät täältä.
Upea maatuska rannekoru sekin Indiemeadowin. Jotenkin tarunomainen rannekoru.


Tanssien he löytävät toisensa kaulakoruun punottuina. Tämäkin tuote löytyy Indiemeadowista.Tai pisteenä asukokonaisuuten voi laittaa nämä suloisempaakin suloisemmat maatuskakorvakorut jotka myöskin IndieMeadowin tuotantoa.
Maatuskat voi olla nyt osana muutakin sisustusta, kuin pelkkiä matkatuliaisia jotka töppöttävät kauniina hyllyn reunoilla. Esimerkkinä on tämä hauska lampunvarjostin, joka sopii hyvin vaikka lastenhuoneeseen tai muuten retrohenkiseen sisustukseen. Tuotetta myy HunkyDoryHome.

Mitä mieltä olet maatuskoista? Tyykkätkö, että maatuskoita näkyy niin muodissa kuin sisustuksessa? Minä olen täysin hurmioitunnut maatuskoihin ja tämäkin juontaa juuret meneisyyteen, milloin haaveilin isosta maatuskanukkesta, josta tulee sisältä monta maatuskanukkea.

6 kommenttia:

 1. Maatuskat ovat ihania mummukoita. Sopivat hyllyyn sellaisinaan, mutta myös kuosina niin vaatteisiin kuin sisustukseenkin. Kirpparilla nuket on vaan usein liian kalliita. :(

  VastaaPoista
 2. Täytyy olla tarkaavaisena ja kierellä monia kirppareita, niin voi löytää halvallakin maatuskoita. Nyt, kun ovat muodissa sen takia ihmiset pyytävät niistä enemmän!

  VastaaPoista
 3. Tykkään , ihan täysillä:D Olen uusi bloggaaja ja etsiskelen mukavia blogeja joissa vierailla. Nyt taisi löytyä yksi !

  VastaaPoista
 4. Taimi: Maatuskoissa on sitä jotain ihmeellistä maakista ainesta:) JA joo tervetuloa seuraamaan vaan blogiani !:) Ja varoituksen sana bloggaamiseen jää koukkuun!:)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails