My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 6. elokuuta 2009

Gossip and Black Moth Super Rainbow

Tiedätkö sen tunteen, kun löytää uutta musiikkia? Silloin tulee tunne, että sittenkin musiikki voi muuttua vielä tänäkin päivänä hyvään suuntaan, ettei kaikkea hyvää ole tehty 60-luvun loppupuolella. Minä itse olen löytännyt nyt muutaman uuden bändin, paitsi sitten huomasin, kun avasin radion pitkästä aikaa, että joku muukin on tämän löytännyt! Kyseiset bändit joihin nyt viittaan ovat Black Moth Super Rainbow ja Gossip. Molemmat muuten lähtöisin U.S.A:sta. Gossipin Heavy Cross on muuten se biisi, joka on soinnut radiossa nyt paljon.

Pidän Gossipista laulajan äänen takia, sekä musiikin mukaansa tempaavasta temposta. Meinaa lähtee jalat lentoon itsestään. Ja Gossipin musiikki on sellaista jota kuuntele mielellään todella kovaa! Nyt tahtoo Gossipin Music for men levyn, mitä olen kuunnellut sitä MySpacesta se kuullostaa sellaiselta levyltä, josta minä pidän. Pelko vaan on, että se jäisi muutaman hekumaalisen kuuntelukerran jälkeen levyhyllyyn pölyttymään. Aina uudesta innostuu, mutta se voi olla myös huijaavaa, sillä mielentiloissa musiikkia kuunnellaan. Tosin sitten sen löytäisi uudestaan. Joten katsotaan miten käy, mutta mielenkiintoinen löytö Gossip on minun musamaailmassani. Loppuun vielä sanon sen, että Gossipin laulajan ääni kuulostaa välistä ruotsalaisen Robynin ääneltä. Luulinkin aluksi, että onpas tuo Robyn nykyään muuttannut tyyliään rajusti, kun kuulin Heavy Cross biisin. Näitä saattuu.


Gossipin levy Music For Men


Black Moth Super Rainbow kuulostaa pelottavan paljon muuten The Airilta, mutta luultavasti sen takia siihen miellyinkin. Ja Eating Us levynkanssi ei houkutellut minua lainkaan tämän musiikin tutustumiseen. Ihan helvetin hieno levynkansi. Tykkään liikaa. Black Moth Super Rainbowta on verrattu Flaming Lippsiin, mielestäni vertailukohteena kannattaa käyttää The Airia niin saa paljon paremman kuvan minkälaista musiikkia Black Moth Super Rainbow on. Suosittelen tutustumaan molempiin bändeihin!


Unenomainen Black Moth Super Rainbowin levy Eating Us

Tämän päivän biisi ehdottomasti on Gossipin Heavy Cross. Oletko sinä kuullut Gossipia tai Black Moth Super Rainbowta? Jos olet mitä mieltä olet heidän musiikistaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails