My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Hassun Hauskaa laukkupäivää osa 2

Ja minä, kun luulin tekeväni erikoisia löytöjä edellisessä laukku juttusani, mutta olin väärässä. Oikealla hakusanoilla löysin netistä niin ihmeellisiä laukkuja, että jäin suu auki ihastelemaan ja ihmettelemään. Toisista pidin kovasti ja toiset oli jopa minulle liikaa. Vai mitä mieltä olette pikkuhousulaukusta? Jos luulit, että elefanttilaukku on erikoinen niin miten olisi sitten kaalilaukku tai vaikkapa delfiinilaukku jonka arvo on niin huikea, etten sitä edes mainitse tässä juttusani. Eli esittelen teille kasan lisää uskomattomia laukkuja jotka jo joku todellinen laukkubongari on varmaan löytännyt.


Italiais suunnittelijan Carla Braccialinin laukut, jotka hän on luonnut tuomaan leikkisyyttä muotimaailman. Tällaisia tahtoisin nähdä julkkisten käsivarsilla! Lisää ihania ja uskomattomia laukkuja löydät Carla Braccialinin kotisivuilta jonne pääset tästä. Sieltä muuten löytyy myöskin maatuskalaukku.Nämä Kathleen Dustinin laukut saavat minut haukkomaan henkeä. On ne niin uskomattomia taideteoksia, eihän noita uskaltaisi käyttää, ja ihmetystä herrättää mistä niihin saa tavarat sisälle! Kuvat Kathleen Dustinin kotisivuilta.
Kauniita tekeleitä, eivät ehkä ole ihan käyttänöllisiä. Kathleen Dustin on kyllä todellinen laukkutaiteilija!Judith Leiberin delfiini laukku josta saa pulittaa aikamoisen omaisuuden jos tuollaisen haluaa. Kaunis taaskin, mutta varmasti myös epäkäyttönöllinen, ja eihän tuota uskaltaisi käyttää tavallinen pulliainen, koska se luultavasti varastettaisiin heti! Joten julkikset käyttäkööt rauhassa henkivartioidensa kanssa.


Erittäin herkullisen näköinen omena, joka varmasti katkaisi hampaat jos sitä yrittäisi purra. Judith Leiberin tuotantoa myöskin.


Onko punaisempaa ruusua nähty? Kuvat Judith Leiberin kotisivuilta jossa lisää näitä ihmeellisiä laukkuja.Sitten laskeututtaan maanpinnalle ja söpöstellään pikkuhousulaukun kera johon minullakin on varaa. Mutta en silti lähtisi esittelemään pikkuhousujani aivan tällä tavalla. Kuva täältä.

Laukkuja löytyy moneen lähtöön, on rubiikinkuutiota, noppalaukkua, korsettilaukkua, radion, kasetin näköisiä laukkuja. Pitäisitkö sinä asioita esittäviä laukkuja? Näetkö ne väripilkkuina muodin maailmassa vai pilkaavatko ne perinteisiä laukkumalleja?

3 kommenttia:

  1. Sää oot kyllä googlettamisen mestari :D Taas yksi houkutteleva pöllölaukku ja nuo Kathleen Dustinin laukut - en ole koskaan nähnyt mitään tuommosta! Tosi taianomaisia laukkuja.

    Ainiin, otin tänään yhden sun lasin tiskikoneesta ja se hajos kolmeen osaan! Vissiin vähän haurastunu :( Se oli semmonen sinikukkakuvioinen, sulla on niitä myös oransseina. Oon sulle nyt lasin velkaa<3

    VastaaPoista
  2. Jeps! Ne on kyllä taianomaisia, muistuttavat renensanssi ajan taiteesta. Osta mulle jostain ihana sateenkaari lasi!!!:)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails