My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 24. elokuuta 2009

Punamusta asukokonaisuus

Lehteen oli merkattu, että Oulun Kaupungin Teatterilla järjestetään kirpputori viikonloppuna. Tästä innoisani lähdin teatterille lauantaina hyvissä ajoin, jotta en joudu hirmuiseen ryysikseen. Pettymyksekseni havaitsinkin, että kyseessä ei ollut teatterin lavasteissa käytettyä esineistöä, vaan ihan työntekijöiden tuomia tavaroita ja vaateita. Koitin, kuitenkin vilkaista pöydät läpi löytyykö mitään kivaa. Mikään ei houkutellut, joten eksyin kirpparille jossa aina muutenkin käyn. Nyt sieltä löytyi ihana pallo kuosinen hame 6 eurolla, kivat punaiset kengät vaan kahdella eurolla ja mummolaukku myöskin kahdella eurolla. Mummolaukkua olenkin etsinnyt monta vuotta, mutta ei ole aiemmin tullut minun mielestäni täydellistä mummulaukkua eteeni, onneksi nyt tällä kertaa tuli!


En voinnut vastustaa pallohametta, joka on ihanan näköinen ja mukava myös päällä. Se käy hyvin vuosi sitten ostettun paidan kanssa.
Söpöt punaiset balleriinat, jotka sattuivat olemaan juuri oikean kokoiset. Täydentävät asukokonaisuuden.Täydellinen mummolaukku, jonka joku on ostannut alunperin Lindexiltä.

Mitäs piditte löydöistäni? Itse tykkään kovasti, ne ovat juurikin minun tyylisiä.

2 kommenttia:

  1. Ihanat , varsinkin tuo hame . Laukku on myös kiva . Aina "löytää" jotain kivaa, kun vain malttaa kulkea silmät auki :)

    VastaaPoista
  2. Taimi totta puhut, ja silloin löytää kaikkea ihanaa, kun ei oikein lähde etsimään mitään, niin sitten tulee eteen mitä ihanimpia juttuja!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails