My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Robotit valoittivat Blogini!

DollyDaggerissa on kaikkee. Siellä on mahtavia David Bowie t-paitoja, siellä on ihan yli supersöpöjä koruja, siellä on retro meininki ja ennen kaikkea siellä on ROBOTTEJA! YleTeemalta tuli tuossa joku ilta muuten dokumentti Astroboystä ja siitä, kuinka japanilaiset ovat edelläkävijöitä robotteissa ja aivan innoissaan rakentamassa robotteja. Siellä oli tehty jo ihmisen näköisiä robotteja. He voivat olla jo keskuudessamme. Joten minut on varmasti aivopesty selkeästi median välityksellä tykkäämään roboteista, kun niin innoissaan niistä hehkutan täällä! DollyDaggerin robotit muistuvat enemmän kylläkin 60-luvun SciFi leffojen robotteja, kun mitään pelottavia ihmisrobotteja. Ne onkin tehty aikuisille keräilytarkoitukseen, että niillä ei saa lapset leikkiä. Voivathan tosin aikuisetkin niillä leikkiä. Tämä herättää taas monta kysymystä. Mutta tässä teille halattavat keräilyrobotit.

Kromi planeetan, mustan planeetan ja punaisen planeetan robotit hurmaavat. Yhden tuollaisen voi saada itselleen 18 punnan hinnalla kökkötämään hyllyn reunalle ja sitten yöllä vaan pitäisi kurkkia koko ajan peiton alta, että käveleekö se pitkin kämppää ja suunniteleeko se murhaavan omistajansa. Huh!


Robotti rakkautta havaittavissa selkeästi tässä kolmikossa. Sparkling Miken saa kotiinsa 17 punnan hinnalla, kun taas hänen vieressään olevalla sinisestä (keskellä siis) robotista saa maksaa 29 puntaa. Ja psykedeelisemmän Intergalactic robottin saa 15 punnalla.

Robotit löytyvät DollyDaggerin kaupasta.


Mitä mielikuvia robotit herättävät sinussa? Pelon, inhon tunteita? vai tulevaisuuden pelastajat, jotka voi laittaa vaikka palavaan taloon pelastamaan ihmisiä? Mitäs tykkäät noista keräilyroborteista? Onko sinulla lempi robottia? Minusta hauskin robotti esintyy Star Wars leffoissa ja hänhän on R2-D2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails