My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Asioita lapsuudestani

Olen tässä jo kauan meinannut ottaa minun My Little Pony mukistani kuvan, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Löysin sen kerran Iisalmen kirpputorilta, mukaani se tarttui 80 centillä. Ei paha hinta. Minulla tosin kyllä jo oli ostaessani samanlainen muki, mutta en ole halunnut sitä viedä kotoa mihinkään, joten tarvitsin kämpille, oman My Little Pony mukin. Aamu on ihana aloittaa kahvin juonilla My Little Pony mukista. My Little Ponyt ovat olleet minulle tärkeitä leikkikaluja lapsena. Muistan aina jouluna, kun avasin pakettin, ja sieltä tuli My Little Pony, miten hyvälle se tuoksui. Toinen rakas asia minulle lapsena oli Maija Mehiläinen lastenohjelma. Kerran äitini kävi risteilyllä ja toi tuliaisena karkkeja, jotka oli laitettu Maija Mehiläis rasiaan, se on minulla kulkennut monta vuotta mukanani, minne olenkin ajautunnut asustelemaan.
Tärkeä muki minulle, muistuttaa lapsuudestani.


Mukihan on jo antiikkia!


Ja sen mehiläisen nimi oli Maijaa..

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihana säilyttää muistoja lapsuudesta, itselläni on samanlainen mylittlepony-muki pakattuna huolellisesti muistolaatikkoon :)

    VastaaPoista
  2. Mindye niin onkin kiva säilyttää tavaroita lapsuudesta, ne ovat olleet kuitenkin tärkeitä aikoinaan. Taitaa aika monella olla tuollainen My Little Pony muki!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails