My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 3. elokuuta 2009

Rahanmenoa ja ihanaa kesä hienlemua

Kesällä onkin hyvä ostella kasa mustia t-paitoja, mutta nythän nuo kävelee vastaan, joka puolelta. Nämä mustat t-paidat ei sitten ole yhtään hiostava asuste näin ukkosen pelossa olevan Suomen kesän aikana. Kuopiorockista löytyi se Punk My Little Pony T-paita, josta olen täällä kovastikkin puhunnut, ja tänään löysin kirpparilta kolmella eurolla Batman t-paidan. Nams! Plus muuta kivaa. Koitin myös väkisin käydä ostamassa jotain Daiga Daiga duusta, mutta liikkeen ihanuuudet olivat liian kalliita tämän tytön budjetille. Suositellen, kuitenkin siellä pistäymistä niille, jotka ovat töissä käyviä ihmisiä ja ihannoi 70-lukua ja arvostavat käsintöitä! Daiga Daiga Duu liike löytyy siis Kuopiosta.

Tämä paita löysi sattumalta tiensä kotiin. Kuvia tulossa myöhemmin sitten ihan päältä otettuna!

Batman paitaakin olen monta vuotta koitannut metsästää kirppareilta ja nyt se tuli vastaan sopivan kokoisena ja hintaisena!


Nämä kasarinappikorvikset maksoivat vaan 50 centtiä ja ovat upean vihreän väriset. Mistä tulikin mieleen, että nyt kun olen täällä Savon maalla vierailemassa niin eiköhän viereisessä kierätyskeskuksessa ole aivan ihana 70-luvun vihreä sohva ilmaiseksi. Eipä sitä täältä asti oikein lähdettä Ouluun kanniskelemaan!Taas lähti sienipaita mukaan yöpaidaksi. Tällä kertaa sienipaita oli huokeampi vain 70centtiä!


Piti munkin saada kerrankin itselleni bling blingiä. Ihanasta kissakorusta maksoin tosin kymmenen euroa. Mutta se oli Kuopiorokista festareilta siis. Ymmärrettävää siis. Eikös?

Mitäs piditte minun ihanista löydöistä joihin surutta nakkasin rahani menemään? Eivätkös oletkiin aivan ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails