My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 31. elokuuta 2009

La conclusion de la deuxième partie de joie

Oui tekemisen ilosta osa kaksi siis on kyseessä. Ajattelin vaan, että ranskan kielinen otsikko houkuttelee enemmän lukijoita. Tein tänään taas kaksi korua. Korvakorun ja kaulakorun. Taas käytin hajoneita koruja näihin. Kaulakorussa käytin jälleen kerran prikkaa, mutta nyt myös vanhaa ompelukoneen puolaa ja nappia. Joten vanhasta uutta. Jutun loppussa kuvia viime viikon farkku löydöstäni.


Kaulakoru, joka on ekologinen.


Korussa käytin vanhoja rikkouttuneita koruja sekä muuta härppäkkää. Mielestäni korusta tuli taas kerran muodikas, persoonallinen ja ekologinen. Pitäisitkö sinä kaulaukoruani? Mitä mieltä olet uudesta luomuksestani?


Tämä korvakoru syntyi vanhasta hajoneesta kaulanauhasta ja korvakorusta. Tätä ei ole kuin yksi, koska olen onnistunnut jälleen kerran umpeuttamaan toisen korvaereikäni. Mitäs mieltä tästä olette hyvät lukijani?


Nämä ihanat pillifarkkuni löytyivät viime viikolla kirpparilta viidellä eurolla. Huomaatkaa asusteeni, jotka ovat esiintyneet aikaisemmin blogissani. Paita on löytynnyt muutama vuosi sitten kirpparilta parilla eurolla.


Housut sopivat moneen tilanteeseen. Paidan ostin Kreetalta pari vuotta sitten ja kengät on kirpputorilöytö.

Mitäs piditte uusista luomistani koruista? Ja entä kirpputorilöydöistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails