My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Mikä "julkkis" kesä takana

Herra Ylppö lohdutti sydämensä särkynyttä sanoillaan : Sydämesi tulee kuntoon, ja puristi kädestä niin, kuin hän olisi tarkoitannut sitä. Sitten hän lähti kävelemään mustissaan kohti aurinkoa ja vilkaisi vielä taakseen ja katseellaan kertoi: kyllä se siitä. Olusten aikana kohtasin eräät tutuiksi tulleet miksaaja pojat joiden seurassa tuli nähtyä, Kuinka pojat on poikia ja voivat pissatta kotinsa nurkille jos siltä tuntuu, tällä kertaa kotina toimi siis keikkabussi ja kodin nurkka oli keikkabussin rengas. Sidottiinpa tuona iltana kengän nauhani niin tiukasti solmuun, että se luojan kiitos ei ole auennut vieläkään. Muutenkin oltiin kovin tiukkana. Mutta siitä ei sen enempää. Keijukkais korvat hurmioitti ja samoin kuten liian pitkät hiukset jotka pysyivät tiukasti pompulalla kiinni aamun asti.


Viime viikolla Pete Parkkonen tiedusteli vessaa ja oli kovin kohtelias niin nuoreksi tähdeksi. Indican laulaja hymyili kauniisti ja katsoi samalla silmiin ihailevin katsein. Jaoin myös vessan erään juontajan kanssa, tosin olimme eri kopissa. Eksyin vahingossa myös ystäväni kanssa Misfitsien takahuoneeseen, jossa oli Misfitsien laulaja ja smurffimies, kuten ystäväni häntä nimitti koska miehellä oli sininen maski naamassaan. Kuitenkaan emme kovin kauaa kerinneet nauttia herrojen takahuone elämästä vaan meidät ajettiin heti pois : Tytöt olette nyt ihan väärässä paikassa. Ei edes ystäväni blondi Tukkiais lookki tehonnut heihin. Noh sellainen kesä tällä kertaa. Tällä kertaa ei päästy Apulannan kanssa lavalle, mutta se oli kerta elämä kokemus, joka säilyy muistoissani ikuisesti. Oih ei kirjoitin pätkän tulevasta elämänkerta kirjastani. HAH! :)


Ai niin tuli myös poserattua tämän juontaja komistuksen kanssa Provinssirokkissa samassa kuvassa. Sen jälkeen irvisteltiinkin toisillemme olikohan se Opethin keikan aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails