My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 3. elokuuta 2009

Hassun Hauskaa laukkupäivää

Miten olisi punnottu kala-laukku, tai elefanttilaukku? Kissanpäälaukut, puhelinlaukut ja pöllölaukut kuulostavat noiden rinnoilla melko perinteisiltä. Niidenkin parista löytyy mitä upeimpia luomuksia. Joskus olisi, kuitenkin kiva hassutella, mutta olisitko sinä valmis maksamaan punotusta "kori" laukusta, joka näyttää kalalta lähemmäksi 400 dollaria? Noh kuitenkin löysin netistä taas mitä hassuimpia laukkuja ja keräsin niistä tänne omasta mielestä mielenkiintoisimmat laukkuset. Kaikkeen sitä me naiset aina hullaannummekin!
Raju punnottu Midas of Miami:n vintage elefanttilaukku. Ottaisitko sinä tämän käyttöösi?
Alkuperäinen kuva löytyy täältä. Harmi vaan, kun laukku oli keretty jo myydä.


Levykeräilijän unelmalaukku, joka on myöskin ekologinen kierättysmaateriaalista tehty. Laukku on Italiaisen Momaboman tuotantoa, joka tekee niin kirjeistä, vanhoista mekoista, lehdistä ja lp-levyistä jotain uutta ja ihanaa! Momabomasta lisää täältä ja alkuperäinen kuva laukusta löytyy täältä.Pöllölaukujen ylintä kermaa on selkeästi tämä pöllö. Käsintehty pöllölaukku löytyy täältä.

Perinteiseksi kutsumani puhelinlaukku on yksi suosikkini näistä laukusista. Ehkä sen takia, että se on 70-luvulta. Tämäkin laukku oli keretty jo myydä. MUR. Originaali kuva löytyy täältä.


Onneksi Betsey Johson on päättännyt tuoda puhelinlaukut uudestaan muotiin, joten jospa niitä joku kävelisi vastaan jonain aurinkoisena päivänä. Ja ylläri pylläri kuvan orginaali löytyy sitten, vaikka täältä.


Nuo Betsey Johnsonin huulet minäkin haluaisin itselleni. Nams. Kuvatus löytyy täältä alunperin.
Betsey Johnson onnistuu saada myös tähdetkin tuikkimaan naisten käsivarsilla. Tähtönen löytyy alunperin täältä taivaalta.


Hurja Midas Of Miamin punottu kalakäsi laukku. Huih. Sehän kirjaimellisesti syö kaikki tavarat! Roikkutaisitko sinä tätä upeaa käsityönnäytettä käsissäsi? Kala uiskentelee alunperin näillä vesillä.

Tämän laukkukimaran myötä löysin sitten monta uutta suunnitelijaa joista en ollut aiemmin kuullutkaan, taas saa tämä tyttö monta uutta asiaa selvittääkseen. Mitä piditte laukuista? Olisitko valmis sijoittamaan neljäsaataa dollaria punnottuun kalalaukkuun? Millä mielin kantaisit ennemmän jotakin asiasta tehtyä laukkua, kuin perinteistä käsilaukkua? Ja ovatko nuo laukut käyttännöllisiä? Itse kyllä täytyy myöntää, että ihastuin noihin laukkuihin aivan suunnattomasti, minusta ne olisivat kiva lisä mauste persoonalliseen pukeutumiseen.

2 kommenttia:

  1. Oi tää merkintä oli ihana, lisää tämmöstä! Suosikkini on tuo pöllölaukku. Vinyylilaukkukin on houkutteleva, muttei varmaan käytännöllinen. Tuo kalalaukku on kamala :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katja kannustavista sanoista:) Koittaa luoda tuottaa lisää tällaisia juttuja jatkossakin tänne, aina, kun on jaksava ja aktiivinen ottamaan selvää asioista silloin tekstiä tulee enemmän, kun laki sallii! Kalalaukkua en miekkään ottaisi. On se vähän syövä. Vaikka valmistukseen on varmasti mennyt aikaa! Pöllö on kyllä nams;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails