My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 14. heinäkuuta 2009

Vintagea

Voi voi. Nykyään taidan aina aloittaa näköjään blogitekstini voivottelemalla. Ei muuten, mutta eksyin pitkästä aikaa Posh Girl Vintage. Com in sivuille ihailemaan vaateita. Jotta en olisi yksin tämän tuskan kanssa (huomaatkaa ironisuuteni), päätin esitellä teille hyvät lukijani, minusta ihanimmat Posh Girl Vintagen sivuston mekot. Klikaathan kuvista niin pääset Posh Girlin Vintage. Comin sivuille näkemään mekoista lisätietoja.Ihana Prinsessa mekko, jota on vähän duunattu. Minusta tämä on niin Rock ja samalla hempeä. Itse näen, että laittaisin tuohon jotain niittiä johonkin kohtaan. Niittivyön kanssa voisin nähdä mekkoa käyttävän. Harmi vaan tämä ihanuus oli jo myyty.

Toinen prinsessamekko. Näköjään luokittelen kaikki vaaleanpunaiset mekot Prinsessamekoksi.Runoilijatytön kellomekko. Upea muoto ja nuo kellot helmassa, tekee tästä mekosta erikoisen. Mekko 0n 50-luvulta.
Margaret Smithin suunnitelema sienimekko 60-luvulta. Nythän on sieniä näkynnyt paljon vaateissa.60-luvun minimekko, jonka erikoiseksi tekee sen grafiikka, johon on painettu Love Teksti.

Upea mekko 60-luvulta.Mustapuna yhdistelmä toimii aina minun mielestä. Minulta löytyykin yksi punamusta mekko, pitäisi muuten ottaa siitä kuva tänne blogiini. Muistui nyt mieleen tästä mekosta.
Tämä mekon kuosi jotenkin pysäyttää, on se sen verran ällistyttävän upea! 60-luvulta.


Loppuun sitten hassunhauskat minimekot 60-luvulta. Tässä ensimmäinen, jossa ihastuttaa tuo kukkapääntie. Aivan loistava. Tällaisia lisää, ja erivärisinä kiitos.Minimekko 60-luvulta. Huomatkaa hevoset helmassa. Sitten ei muuta, kun valkoiset saappaat jalkaan, tukkaa suurelle nutturalle, ja helmetkin voi vielä laittaa kaulaan ja eikun mennoksi!

Tässä vaan muutama ihana mekko, mitä enemmän Posh Girl Vintage. Comia selailee sitä enemmän sieltä aina huomaa ihanuuksia. Käykäähän katsomassa. Mitäs pidätte yllä-olevista mekoista muuten ? Minä voisin ottaa kaikki ja enemmän.

2 kommenttia:

  1. Sienimekko ja punamusta olisi eniten mun makuun/tyyliä näistä.

    VastaaPoista
  2. :) Tuo sienimekko on minunkin suosikkini näistä. Noilla mekoilla kelpaa todellakin kävellä kadulla, ilman, että kukaan arvaa miltä vuosikymmeneltä todella ovat.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails