My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 17. heinäkuuta 2009

Levy Orgasmit

Eli toisinsanoen viisi kaikkien aikojen levyä minun makuuni.


Pink Floyd - Dark side Of The Moon

elämääkin suurempi levy.

The Doors - The Doors


Pääosan esittäjä Jim Morrison. Maailman seksikkäin alkoholisti ja narkki, joka jäi luonnonkiharoidensa ansaan ja kuoli Pariisissa. Levy synkisteli ilmestyessään, muiden ylistäessä rakkautta. Se on runnollinen ja siinä uskomaton soundi, joka toimii vielä tänäkin päivänä. C'mon Jim Morrison And Light My Fire!

David Bowie and The Spiders From The Mars - Ziggy Stardust

Tämä levy oli ensimmäinen, jota en maltannut päästä käsistäni edes nukkummaan menessä vaan se pääsi viereeni yöpöydälle. Tämä on aivan loistava levy ja vei minut mukanaan Kameleontti David Bowien maailmaan.Radiohead - Ok Computer

Ok computer, levyn nimi on muuten nykyään aivan totta. Monet miljoonat ihmiset sanovat tänä päivänä Ok Tietokone, ja minä olen yksi heistä. Radioheadin Ok Computer oli ensimmäinen levy, joka toi eräänlaista "Rock uskottavuutta" levykokoelmaani. Sen upea äänimaailma, sanoitukset ja upea kansi grafiikka tekivät minuun sanoinkuvamattoman vaikutuksen.


Jimi Hendrix - Electric Ladyland


Voodo Chile, All Along The Watchtower ja Burning Of The Midnight Lamp.. Muun muassa nämä loistavat kappaleet löytyvät Jimi Hendrixin Electric Ladyland levyltä. Hänen kitaroitinsa sekoitti pääni samoin kuten hänen seksikkäät ulvahdukset, joita moni on kopioinnut musikissaan esim. Prince.


Levyt eivät ole missään orgasmi järjestyksessä. Loppukevennykseksi pahennusta aikoinaan aiheuttannut levynkansi, niin sen omalla artistillaan, kuin myös sen yleisösssä, vaikka uskon, että moni poika on ollut moisesta levynsisäkannesta innoissaan.2 kommenttia:

  1. Löyi blogisi juuri äsken ja aloin lukea David Bowie-aiheisia merkintöjä. Hassua, että minä omistan noista viidestä levystä kaikki paitsi ensimmäisen, mutta olen monta kertaa meinannut hankkia Pink Floydia ja tutustua siihen kunnolla. Ehkä nyt on pakko ;D

    VastaaPoista
  2. Hello Norsunvihreä Kiva kun joku sentään komentoi näitä miunu musa-aiheisianikin päivityksiä! :D Mutta joo siis suosittelen ehdottomasti Pink Floydiin tutustumaan ja Dark Side of the moon on kyllä yksi parhaimista levyistä kyseiseltä bändiltä ikinä! Vaikkakin tuossa levyllä ei ole bändin parasta biisiä... :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails