My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 2. heinäkuuta 2009

Piileviä luuloja kovia tuskan huutoja

Paljastus. Kävin tänään parturissa. Lopputulos oli ensin onnellinen, ihanaa pääsin kuivista latvoista eroon, ja tukkani näyttää paksummalta. Tänään, kun päätin ottaa blogiini kuvia. Tuli ikävä tuota hampputukkaani. Jotenkin tuntuu, että näytän nyt entistäkin rummemalta olennolta, kun ei enää hamppuhöytyvät rintojani hiplaa. Päätöntä on tämä naisen elämä. Olisivat samalla ottaneet pään, etten valittaisi näin turhasta. Nyt edellispäivän löytöihin. Toinen mekko nyt ei pääse tänne koskaan en ole yhteenkään niistä kuvista tyytyväinen. Mukaan kuitenkin ilmaantuu hame, jonka sain kotipaikka kuntani kirppu torin tädiltä ilmaiseksi. Hän siis lahjoitti sen minulle. Kiitoksia hänelle kovasti hame on todella kiva.


Tämän mekon löysin Haapajärven kirpparilta 3 eurolla. Laitoin siihen vanhan vyöni, joka on ostettu myös joskus kirpputorilta piristämään sitä.
Mekko kokonaisena.Posetuskuva.


Hameen lahjoitti kirpputorin myyjä minulle. Neulepaita on äidin vanha kuten myös kengätkin. Laukku kirpputorilta ostettu monta vuotta sitten, mutta en muista enää hintaa. Mitäs pidätte hamosesta?

4 kommenttia:

 1. Toi mustavalkonen mekko on kyl löytö! sopii sulle tosi hienosti ja on ROUHEE! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitoksia kovasti :) Noh ON kyllä ihan tajuttoman Rouhee;)!!!

  VastaaPoista
 3. Olen vakoillut monet kerrat blogiasi, mietin vaan, että vieläkö tuollainen henkeä salpaavan kaunis nainen on vapaalla jalalla? :) Ihailioita varmaan pörrää jo haitaksi asti. Terkuin Daniel

  VastaaPoista
 4. Hei Daniel, Kiitoksia noin kauniista komentista, olen erittäin otettu tästä. Lämmittää mieltä ja sydäntä. Toivottovasti jatkossakin viihdyt blogissani. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails