My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Lady KakkaPylly

Kaikki varmaan on kuullut Lady Gagasta. Hän ei ole varmaan tiennyt, että Suomessa, jokainen saa väännettyä hänen nimensä Lady Kakkaksi. Ja minunhan ei tarvitse kertoa teille, mitä kakka tarkoittaa. Kuitenkin en ole hirmuinen Lady Gagan musan fani, mikä ehkä hiukan kuultaa läpi tästä jutusta. Mutta Herrajumala, minkälaisia kuvia hänestä löysin. Hänhän on kuin David Bowien Aladdin Sanen hahmon ja Christina Aguileran yhdistelmä. Wicked Lady Gaga. Pointsit nousi.

Tässä kuvassa hän muistuttaa kyllä myöskin Marilyn Mansonia jostain ihmeen syystä.David.. Eikä kun Lady kakkailija. Hänkin varmasti kakkii Trust me.


Ihana Lady Gaga, mutta karmiva mekko. Ja mikä juttu tää Peace merkki nyt oikein on. Onko Rauhan sanomisen symboolista tullut kauppallinen muoti-ilmiö? Hippien aatteet tais kaatua nyt tähän.

Alkuperäiset kuvat täältä: http://gagadaily.com/gallery/displayimage.php?album=16&pos=0

3 kommenttia:

  1. musta jossain oli että Gaga oli ottanut ton peacen john lennonin kunniaksi/muistolle. paska selitys. en usko. :)

    VastaaPoista
  2. sillä on oman tyylin mekko!!!!!se on hieno se PEACE MERKKI!!!!!";((((((((((((((((((((((((((((((

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Tuosta merkinnästä on aikaa, ja on muuten mielipiteet kyllä vaihtunnut itselläni aika rankasti Lady Gagan suhteen. Hänhän on suuri artisti, pidän Bad Romance biisistä erittäin paljon ja hänen tyyli on mitä upeampi.Mutta ihanaa ensimmäinen negatiivinen komentti Blogissani, mikä tarkoittaa sitä, että tätä käydään lukemassa :) Kiitoksia siitä !JIIHAA

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails