My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Päivän 70-luku annos

Onko kukaan muu havainnut sitä, että tänä kesänä itikat ja kärpäset puree kovempaa, kuin esim viime kesänä? Minä, kun koitin siirtä hirmu vimmalla kuvia kamerasta tänne koneelle, niin eiköhän joku samperin itikka päättännyt tulla ja purra sormeen. Auts! Ja sitten vielä vaani olkapääni luona! Onneksi onnistuin nappamaan mokoman! Mutta nyt 70-luvun ihmeellisen maailmaan!


Päivän väri olkoon sininen. Kangaspala on mekkosta, josta pitäisi saada tehtyä jotain, mutta en oikein tiedä mitä siitä tekisin. Kangas on samettimainen. Hametta ja laukkua olen siitä miettinnyt. Onko muilla ajatuksia ideoita? Niitä otetaan ilomielin vastaan.


Tällainen tilkkunpala löytyi. Harmitus, kun kangasta ei ole kuin tilkun verran enää jäljellä. Sillä tykkään sinisestä väristä ja ihanasta grafiikasta.Psykedeliahamosen ostin kerran opiskellessani asuntolavalvojaltani. Hän tiesi 70-luku fanaattisuudeni.Tämä kangaspala kummastuttaa minua, se on hiukan muovimaisen tuntuinen ja koko pala on pyöreä. Ollut vissiin jonkun tuolin päälysenä aikoinaan.Loppuun vielä vanha sängynpäälinen. Se on mennyt ajansaatossa reisuseksi. Suunnittelin, että pienellä vaivalla siitäkin saisi näyttävän näköisen laukun. Jos joku osaa suunnitella tuollaisen kankaan kuvan pohjalta kassin, ehdottuksia otettaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails