My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Green Day

Tänään asukokonaisuuteni oli musta vihreä. Nyt tuli pikkuisen tärähtynnyt kuva tänne, mutta koittakaa kestää. Kävin muuten katsomassa tänään Dan Brownin kirjasta tehdyn Enkelit ja Demonit elokuvan.Jatkoa siis Da Vinci Koodille. Oli ihan keskiverto leffa. Kyllä sen siis katsoi, mutta ei ollut kauhean mieleenpainuva, ja luultavasti toimii kirjana paremmin. En kerennyt siis lukea kirjaa ennen elokuvaa.Helmet ostettu Maxi Makasiinista panta Kreetalta, pusero lainassa kämppikseltä, oli sotkeutunnut minun pyykeihini niin luulin eka omaksi. Hameen ostin Kiuruvedeltä Satuhunnusta jossa se on myös tehty 70-luvun pöytäliinasta. Hinta oli 26 euroa, mutta en voinnut vastustaa, kun noin upea kuosi ja ihanan värinen.
Tässä vähän näkyy paremmin tuo hameen kangas, panta ja helmet, rannerenkaat ostettu 20 centillä kirpputorilta muutama vuosi sitten.
Lopuksi oli pakko ottaa meidän kämpän psykedeelisestä tyynystä kuva, joka löytyi kämppiksen mummolan aitasta. Aivan mahtava graafikka ja värit.

2 kommenttia:

  1. Siis toi hame on todellakin aivan upea!

    VastaaPoista
  2. HannaK:lle Niin ei sitä voinnut kyllä vastustaa! Ja kyllähän sitä aina haluaa pienten yritysten toimintaa kannattaa, ja kun on vielä tehty kierrättysmateriaalista.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails