My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Ostosholismi

En tiedä, mikä osto-itikka minuun on purrut, kun sorrun ostelemaan nykyään kaikkea "hömppää". Eilen Haaparannan reissusta todellakin tarttui mukaan laseja, tyyny, kenkiä perinteisen tiskiharja ostoksen sijaan! Tässäpä teille ostoholismista kärsivän tytön "löytöjä".
Nämä ihanuudet lähtivät mukaan Haaparannan SkoPunktenista. Olen etsiskellytkin tämän tyylisiä kävelykenkiä, jotka ovat tyttömäiset, mutta kuitenkin samalla hyvät jalassa.Hiukan goottihenkiset pitsiUnelmakengät, tämän tyylisistäkin olen haaveillut jo pitkään, mutta aina ovat olleet liian kalliita ja liian ohut korkoisia. Minusta nämä kengät ovat juurikin sopivan naiselliset ja niissä on hyvä korko.


Kerrankaan Ikeassa en kokennut kamalaa ahdistusta. Tällä kertaa tutkailin suureen huonekalu kaupan ihania "huoneita" ja haaveilin. Mukaani lähti nämä lasit joita oli siis kuusi. Piristystä ruokailuhetkiin, kyllä tuovat nämä lasit lumoavilla kuvioillaan.


A Psychedelic Mushroom

Saman lasin toinen puoli

Minulle tulee tästä kuviosta mieleen puolitettu sitruuna josta löytyy kukka sisältä.
Nämä lasit henkii 70-lukua vai mitä?


Tämä tarjotin on kirpputorilöytö vuosien takaa.

Epäilen, että tarjotin on 70-lukua.Ikeasta piti ostaa uusi halityyny vanhalle pariksi. Vaikka vanha halityynyni on valkoinen.Aivan mahtava kuosi. Tämän takia sorruinkin toiseen halityynyyn.
Jeff Greenin kirjoittama Sinkkuelämän Abc Selvitymisopas kirja on piristännyt, tätä syksyä enteilevää päivää. Kirjassa vähän häiritsee, että se on tehty miehen näkökulmalla, mutta aivot narikkaan vaan vähäksi aikaa niin se toimii. Kirja on täynnä hauskoja huomioita ihmissuhteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails