My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 22. kesäkuuta 2009

Put on your red shoes..

Tämä juttu tulee hiukan myöhässä, sillä Glitter/GlamRock synttärini olivat jo monta viikkoa sitten. Oma GlamRock pukeutumiseni sai inspiraatiota edesmeneiltä Janis Joplinilta, ja Marc Bolanilta. Tietenkään ei sovi unohtaa Glam Rockin kuningasta David Bowieta, jonka Ziggy Stardust vaikutus näkyi illemalla, kun puin päälle baariin omat ihanat Punaiset Saappaat. Valitettavasti punaisia saapaita ei tajuttu kylläkään kuviin asti ikuistaa, mutta ne koreilivat kyllä jaloissani. Juhlistani myös juttua kämppikseni blogissa.


Upea Glitter perhospaita on kirpparilta vain 50 centillä. Puuhka on myös kirpparilta ja hintaa sille tuli 2 euroa. Tuleeko teille mieleen tästä asukokonaisuudesta Janis Joplin?


Tämän asukokonaisuuden kantamiseen vaadittiin asenetta! Verhot kämppiksen.


Asukokonaisuus piti tietenkin nähdä myös takaa.


Minä ja kämppikseni vai pitäisikö sanoa Janis ja David. Kämppikseni asukokonaisuus oli hillitty, mutta kuitenkin näyttävä.


Juhlani kohokohta oli ehdottomasti yllätyslahjan paljastus. Joka paljastui Tunturin Poni pyöräksi. Aivan ihana. 70-luvulta peräisin. Aivan uudelle omistajalleen luotu.

On aika pitäää kiitospuheet.


Yllätyksestä jännitynyt tunnelma purkautui onnelliseen nauruun.


Ilta hiukan jo sankaria väsytti, vanhuus taisi tulla sittenkin.


Juhlat jatkuivat aamuyöhön saakka ja osa juhlakansasta ajautui merelle.Vaatetuskin vaihtui sitten baarin jälkeen. Hame kirpparilta hintaa 3euroa 50 centtiä. Ruutupaidan sain kaverilta, joka löysi sen kirpparilta, laukku kirpparilta 2 euroa 50 centtiä kengätkin kirpputorilöytö.


Siellähän nuo punaiset saappaat vilkkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails