My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 25. kesäkuuta 2009

A Heart Of The Sun

Tänään olen kokennut auringon iholla melko rankasti. Kaulani paloi aikas hyvin hetken ulkona olemisen jälkeen. Mutta päätin, kuitenkin esittellä teille rakkaat lukijani aarteita maalta.


Tähän liinaan liittyy sellainen tarina, että äiti ja isä olivat käynneet eka kertaa yhdessä 70-luvulla markkinoilla niin oli sitten tuo liina lähtennyt mukaan. Eli aitoa 70-lukua suoraan 70-luvulta.


Ja taas aivan ihana printti.


Tämä Lohen Laulu verho lähti kirppikseltä mukaani varsin erikoisella tavalla. Se oli nimmittäin kirppiksen sellaisen oven verhona jonne henkilökunta pääsee, mutta minun oli saatava se. Ihastuin kuosiin välittömästi! Kuudella eurolla sain sen omakseni!


Tässä näkyy paremmin tuon verhon väri.


Tämä nukke pelastettiin äidin kanssa viime vuonna roskiksesta. Äiti pesi nuken ja pisti sille veljen vanhan potkuhaalarin. 70-lukua taitaa nukke ja puku olla.


Tällainen lastenmekkokin sieltä roskiksesta löytyi.


Taas kerran ihanan värinen kangas ja kiva printti.


Samasta roskiksesta poimittiin myös tämä lasten mekko.


Joku sen on aikoinaan tehnyt.

Ihania ovat nuo lastenmekot, mietin kovasti, että josko tekisi niistä jotku tyynyliinat tai laukut. Sitten myös ajattelin, että voisin säästä ne varulta.

4 kommenttia:

 1. Wautsi! Mä oon täällä käynyt vakoilemassa sun kirpparihankintoja, tosi hienoja. Miten löydätkin tuommoisia. Joko mä käyn ihan väärissä paikoissa tai sitten ton aikakauden kuteet on keskittyny sinne pohjoiseen Helsingin sijaan. Rixu

  VastaaPoista
 2. Hei Rixu:) Näitä löytyy pitkin ja poikin Suomea, täytyy olla silmät avoinna ja penkoa uskomattomiltakin tuntuvat paikat, ja luulisi, että Helsingin roskalavoilta löytyy arteeita kun arteeita. Osa minun löydöistä on ihan kotoa, kannattaa siis kysellä sukulaisiltakin onko jotain kätkösistä.

  VastaaPoista
 3. Tuo nukke on pelottava! Melkoisia happopukuja lapsilla :D Ihme että se ADHD iski kun pittää tommosta pukia lasten päälle, haha!

  VastaaPoista
 4. Katjalle: Kenelle lie iskennyt se ADHD, koska se on ollut minun veljen puku tosiaan:D Minusta se nukke on kiva, ja olen nähnyt sen jossakkin 70-luvun anttilan kuvastossa, tai toisessa mainoslehtisessä. Oiskohan tuo vielä täällä talessa hmn.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails