My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 18. kesäkuuta 2009

Ja nuoli osoittaa 70-luvulle

Tässäpä taas liuta vaateita, jotka on peräisin 70-luvulta.


Äitini vanha paita 70-luvulta. Hän sai sen tuliaisena aikoinaan serkkultaan Espanjan reisulta.
Upean väristä kirjontaa.


100% puuvillaa.


Minun yksi lempihameista. Hame on kantautunnut mukanani joka paikkaan, vaikka ei se enää minulle edes mahdu.Hame kotoa löytynnyt, vissiin naapuri aikoinaan sen meille lahjoittannut.Tykkään niin hameen graafiikasta, siinä on jotain antiikin Kreikan tunnelmaa.Minulle tästä kuviosta tulee myös mieleen The Beatlesin Yellow Submarine elokuva. Mitäs teille tulee mieleen?Äitini on hameen aikoinaan tehnyt tansseihin. Minun käyttösäni on helma jo vähän ratkeillut.Tämä hame lähti taas mukaani kerran kirpparilta, en yhtään muista hintaa, mutta ei paljoa yli euron ainakaan ole mennyt.


Laukkukin eksyi mukaani kirpparilta. Olen vahvasti sitä mieltä, että tämäkin on 70-luvulta.Tykkään niin laukun kaiveruksista.Hame ja takki kirpparilta. Kaulahuivi kaverilta,pipo ja lapaset jostain yök kaupasta mitä en tahdo nyt tuoda esiin. Mutta mitäs tykkätte minun arteeistani 70-luvulta?

4 kommenttia:

 1. Noi kirjaillut intianpuuvillapaidat oli todella IN silloin, meiltä löytyy niitä kotoa sekä aikuisille että lapsille. Ja olivat usein juurikin tuliaisia ulkomailta.

  VastaaPoista
 2. Totta, meiltäkin kotoa maalta taitaa vielä niitä löytyä lisää, tuo kuitenkin on lempparini :)

  VastaaPoista
 3. Ihan huikea tuo psykedeelinen kuviointi tuossa hameessa. Oikea aarre!

  VastaaPoista
 4. Foret Noireelle: Se on kyllä aivan ihana ja rakas hame minulle, en heitä sitä pois koskaan ja aion vielä mahtua siihen joku päivä. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails