My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

About My Style

Pukeutumistyylistäni hiukan. Pidän itseäni melko HippiGoottiPunkRock vapaa-taiteilija heepona, mikä tulee esiin myös pukeutumisessani. Tässä muutama vuosi sitten olin aivan sekaisin vaateista, ostin mitä kirpparilta saa halvalla, mikä näyttää kivalta käsissäni, mutta ei sitten vältämättä päälläni. Kuvittelin nimmittäin olevani hoikempi, mitä olenkaan, ja käytin liian tiukkoja vaateita, jotka toivat esiin aivan väärät asiat esille vartalossani.

Nykyään taas olen niin mukavanhaluinen että olen alkannut panostaa, kantaa ottaviin T-paitoihin, ihaniin huppariin, jossa on aina joku pieni jekku, vaikka pupunkorvat. Tykkään myös kovasti hamosista, joiden käyttö täällä Oulussa on vähentynnyt, kun juma täällä todellakin tuulee! Mikä nostaa sitten sen hamosen niin, että persekannikkat vilkkaa mukavasti miesten silmille, kun tuolla muina naisina kävelee. Itselleen se ei kuitenkaan ole niin mukava tunne esitellä kaikkille koko omaisuuttaan.

Mekoistakkin pidän kovasti, varsinkin jos se tuo esiin juuri oikeat paikat, kesällä yleensä sorrun värikkäisiin 70-lukumaisiin mekkoon, jossa ei ehkä niin ole sitä oikeaa muotoa, mutta tuntuu mukavalta päällä. Pidän myös 50-luvun kellohelmoista hameissa ja mekoissa, itselleni moisia vaateita vielä ei ole kovinkaan montaa kertynnyt. Olen myös ihastunnut korsetteihin, niissä on jotain todella seksikästä. Ja kun korsetin pukee päälle, tuntee olevansa kasassa, ryhdikkäänä, vaikka joskus tulee vedettyä vähän liian tiukalle, ja henki meinaa loppua. Silti korsetti tuntuu niin hyvältä päälläni. Omistan vasta yhden oikean korsettin, niitä tahdon lisää vaatekaappiini.
Vaatteeni yleensä homman kirpputoreilta, kavereiltani tai ale-rekeistä. Paitsi ehkä silloin, kun olen töissä niin sitten kalliit kauppaketjut houkuttelevat, muka niin irti tästä materiaalista pääsystä tytöstä. Mistä voisinkin siirtyä toiseen aiheeseen, mutta jätetään se jupakka käsiteltäväksi myöhemmäksi.
Seuraavaksi ajattelin pistää tämän tekstin jälkeen kuvia vaateistani, kuvat on otettu muutaman vuoden aikana, mutta saattepa käsitystä pukeutumisestani, ja tämä oli teille tällainen esinahkainen esittelyteksti pukeutumiseeni. Suppea tuli todella suppea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails