My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 26. kesäkuuta 2009

Nyt hänkin siirtyi legendojen joukkoon

Eilen vastaani kirpparilta tuli oikean kokoinen Elvis juliste, ja se lähti mukaani. Hintaa en paljasta, koska ostin sen ystävälleni, joka fanittaa Elvistä yli kaiken. Pistin Elviksen vähän aikaan ovelleni seisomaan tunsin hänen katseensa, vaikka käänsin selkäni häneen päin. Tuntui siltä kuin hän olisi koitannut kertoa jotakin.

Tänä aamuna, kun heräsin kännykkääni oli tullut viesti, että Michael Jackson on kuollut. En voinnut uskoa sitä, sitten meni tv:n ääreen, kaikilla kanavoilla oli uutisissa siitä että popin kuningas on kuollut. Minusta Michael oli legenda jo eläessään, hänen musiikkiaan arvostettiin, vaikka hänen elämäänsä kritisoitiin. Kukaan ei saannut selville kuka Michael loppujen lopuksi oli. Jotenkin, minusta tuntuu, että aivan kuin hän ei olisi kuollut, en jostain syystä tahdo uskoa, että joku niin suuri legenda, kuin Michael Jackson on kuollut. Mutta jäähän meille Michaelin loistava musiikki ikuisesti elämään.


Michael Jacksonin Bad levyn kansi

2 kommenttia:

  1. Olen kuunnellut koko päivän Jacksonia! Olin kaupassakin ihan pihalla kun mietin vaan sitä kuolemaa. Huh huh.

    VastaaPoista
  2. Katjalle : Ei sitä voi uskoa todeksi. Olen sitä mieltä, että nyt varmaan puhutaan siitä että Michael elää vielä, kuten Elviksenkin jälkeen. Puhutaan vieläkin Elvis elää.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails