My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

tiistai 30. kesäkuuta 2009

The Beatles

He olivat ensimmäiset pojat pop/rock-musiikissa joidein hiuksista kohistiin. He saivat miljoonat tytöt huutamaan ja pyörtyilemään. Heidän musiikkinsa puhuttaa vieläkin. Ketä he ovat? John, Paul, George ja Ringo! The Beatles!

Minä olen itse sitä The Beatles sukupolvea, joka tutustui The Beatlesiin Free as Bird biisin avulla ja The Anthology Dokumentin tv ensi esityksen aikoihin Suomessa. Tässä pieniä aarteita, jotka ovat kuitenkin kulkeutuneet käsiini äidin ja isän ja heidän sisaruksien kautta, eli aitojen The Beatles fanien.The Beatles


The Beatles kuvat tulivat aikoinaan purukumi pakettien mukana.


60-luvun kovat sanat The Beatles ja Jenkkipurukumi.
Purkkapussin mukana olleet kuvat oli hyvä liimata vihkoon talteen, josta niitä oli helpompi sitten katsella ja ihailla.
The Beatles oli aikansa tuote. Siitä tehtiin paljon oheistuotteita musiikin lisäksi. Tässä yksi sellainen, The Beatles esiliina.

Minun lempi The Beatles levyni on ehdottomasti Sgt.Peppers Lonely Hearts Club band. Ja suosikki lauluni ovat Strawberry Fields Forevet ja A Day In The Life. Mitkäs ovat teidän The Beatles suosikit? ja minkälaisia muistoja The Beatles tuo teille mieleen?

2 kommenttia:

  1. The Beatles on loputon innostuksen lähde, aina heidän musiikkiaan kuunnellessa löytyy jotain oivaltavaa. Tyylikkäitä keräilyaarteita nuo purkkakuvat. :)

    VastaaPoista
  2. ZZu totta, heidän musiikinsa ja sanoituksensa, kansitaiteet kaikki puhuttavat vieläkin. Inspiroivat monen yhtyeen soittamaan musiikkia vielä tänäkin päivän. Ne purkkakuvat on kyllä kivoja:)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails