My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Am I Really Free?Täällä me elämme, kaiken maailman asioiden keskellä loppujen lopuksi tarvitsemattakaan niitä. Pelottaa, että meidät ihmiset ovat aivopesseet jotkut suuret markinointimiehet, jotka eivät tässä maailmassa halua mitään muuta kuin rahaa. Pelkäänpä, että jos pidän joistakin asioista jotka eivät vältämättä ole niin tärkeitä elämälle, niin onko minun persoona enää minun omani, vai onko sen kenties joku muu tehnyt minulle...

6 kommenttia:

 1. Haha, söpö ristiriita, onko tämä se dokkarin ristiriitakohta? Eikös jotakin sellaista oo dokkarissa vai muistanko väärin?:D

  :)

  VastaaPoista
 2. Reagoin muuten blogin nimeen(löysin tän vasta), tuleeko Bowien biisistä kenties?:D

  VastaaPoista
 3. hih:) voi olla joo, mutta kyllä tässä maailmassa tuntee itsensä ristiriitaiseksi, ei oikein tiedä mikä on oikeaa ja mikä väärää, ja onko meidät oikeasti aivopesty tykkäämään tietyistä asioista. Kyllä olet oikeassa Bowien Biisi on kyseessä, ja minun mielestä se kaunein Bowien Biisi:) hih Onneksi löysit tän nyt :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mulla on näköjään toinen ruotsalainen tili googlessa. tosin tota Vulnerable en oo ees koskaan käyttänyt, kokeillaanpa uudestaan ihan kyyhkysellä:D!:


  Haha, niin, ku niitä tavaroita kuitenkin haluaa mutta sit miettii että onko sitä oikeasti niin materialisti?

  On varmaan jonkin verran aivopesty mutta ku sulla kuitenkin on ne tietyt ISOT "harrastukset" eli nää motiivit(70-luku ym) ja musiikki niin en mä usko että ihan niissä olisit aivopesty ku kuulee kuinka innoissaan sä niistä olet aina:)

  Life on Mars on muuten mun mielestä Bowien paras.

  Yks juttu vielä, mietin tuota sun esittelytekstiä tossa sivussa:D. Mielenkiintoinen toi kohta "yrittää päästä irti valtiomme inhottavista lonkeroista":D. Mitä tuo tarkoittaa? Mistä inhottavista lonkeroista?

  VastaaPoista
 6. Niin, siis se tarkoittaa, sitä kun tuntuu, että joka kohta täytyy tiedottaa elämästään esim Kelan, Sossuun, Työvoimatoimistoon, verotoimistoon, Mitään ei voi tehdä noin vaan, ei voi mennä töihin noin vaan, ilman että se vaikuttaa tukeihin, jos se sattuu olemaan vaikka jotain osa-aikaista. Siis minua ärsytti tuon kirjoituksen aikana, niin monet epäkohdat tässä yhteiskunnassa, ja tuntu silloin että ei halua olla mitenkään sidoksissa mihinkään. Mutta tästä päästäänkin toiseen ristiriitaan, kuitenkin tahdon kuulua johonkin.. joten kai minun täytyy olla sidoksissa niissä lonkeroissa kuitenkin!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails