My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 26. kesäkuuta 2009

Aarteita

Täällä maalla olessa on niin paljon tekemistä, että bloggaus jää yöhön. Paljon on tänään tapahtunnut. Uutisissa kerottiin popin kuningaan Michael Jacksonin kuolemasta. Tapasin pikku toukan josta koitin ottaa kuvia. Kaveri oli vielä kova poseraamaankin, mutta enpä saannut päähän tarkennuttua. Kummilapsetkin tulivat vielä tätille seuraa pitämään, joten paljon on saannut olla ulkona. Kerkesin jossain vaiheessa päivää, kuitenkin kaivella muutamia aarteita esiin kaapista. Löysin muun muassa Ruotsalaisen graafisten tekstiilien suunnittelijan Saini Salosen Gambia kankaasta tehdyn tyynyliinan.


Saini Salosen "Gambia"
Tämä tyynyliina on kantautunnut meille sukulaisten antamien matonkuteiden mukana, onneksi satuin katsomaan penkomaan laatikon ennen kuin tämä olisi joutunnut leikkelyksiin.

Saini Salosen kuuluisin graafinen työ lienee Mykero, joka on kuusikymmentä luvun loppupuolelta. Tämä "Gambia" on kuitenkin 70-luvun puolelta.


Tämä verho lähti yllättäen mukaani 2 eurolla kirpparilta. Väri ei ehkä kaunein mahdollinen, mutta kuvioinnista tykkään.


Läpikultava ihana kesäverho kirpparilta 1 eurolla.


Näin kesällä on jo hyvä miettiä tulevan syksyn/talven vaatetusta. Takki on löytö jo varmaan viiden vuoden takaa kirpparilta, ja minun mielestä se on joko 60-luvulta tai 70-luvulta lähtöisin. Hintaa takille tuli 5 euroa. Kengät ja farkut ovatkin blogissani näkyneet jo aiemminkin.


Kuuluisiksi muodostuneiden Riihimäki lasituoteiden lasipurkin kansi oli jäännyt lojumaan meidän vanhalle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails