My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Rainy Day

Näin syyssateiden ropistessa ikkunaan, on ihana kietoutua vilttiin. Ottaa hyvä kirja käteen, varata itselleen astiallinen viinirypäleitä ja kuppi lämmintä teetä. Taustalle sateen ropinaa vaimentaakseen voi laittaa kuulumaan klassista musiikkia ja rentoutua. Ja illan tullen, voi kaivella kynttilät piiloistaan ja nauttia elävästä valosta.

Näen jo sielun silmin upean ruskan loiston puiden latvoissa. Tunnen käveleväni pienessä sateessa. Lehdet leijailee tuuleen mukana puista hiljalleen maahaan. Tunnen haikeutta ja jotain outoa kaipuutta jonnekkin taakse jätettyyn aikaan. Tunne on oudon rauhoittava ja samalla niin kauhean surullinen. Syksy on tullut. Veri virtaa kuten keväälläkin, mutta eri tavalla. Ehkä luovuudella, ei sydämmen villin rakkauden kaipuun tahtiin. Vaan syvällä synkyydellä, joka luo kuolleesta uutta eloa.
Tähän kaikkeen syksyn luomaan outoon kaipuuden sopii The Doorsin Riders On The Storm biisi täydellisesti. Vai mitä mieltä sinä olet ystävä rakas?


Mitä tuntemuksia syksy sinussa herättää?

2 kommenttia:

  1. Syksy on kiva, mut haluaisin silti viel et kesä jatkuis ihan hilppaisen. En oo viel valmis luopumaan mun kesä-asenteestani eli löysin rantein olosta. Syksyll on niin paljon vakavampaa kaikki.

    VastaaPoista
  2. Anni: Joo kieltämättä ois kiva, että kesä jatkuis ja sen rentous, mutta minusta on mukavaa, että syksy tulee(vaikka olen kesän lapsi) ja voihan sitä silloinkin ottaa löysin rantein;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails