My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Lukemattomia aikoja

Tartuin eilen muuten pitkästä aikaa kirjaan. Aloin lukemaan Kate Mossen Kryptaa. Tajusin tässä, etten ole koko vuonna saannut luettua yhtään kirjaa, mikä on aika outoa, kun yleensä luen monta. Tähän saattaa vaikuttaa sellaiset asiat, kuten se, että minulla ei ole ollut tarpeeksi valoa huoneessani. Nyt on. Ja viritin myös itselleni lukulampunkin. Luettuani kirjaa alkoi omassa päässä virtaamaan tekstejä. Tiedä mitä tarinoita alan tänne blogiini kirjoittaa.

Asiasta videnteen tuhanteen, olihan se 13 päivä perjantai minunkin kohdalla epäonnen päivä en vaan sattunnut sitä silloin huomaamaan. Eilen se asia tuli esille, kun avasin nettipankin ja rupesin maksamaan laskuja. Huomasin vaan, että rahaa oli vähemmän tilillä, kun piti olla. Tilitiedoista selvisi, että pankki oli ottannut tililtäni oudon summan 116 euroa ja perjantaina 13päivä. Mikä on myös outo päivä, koska yleensä kaikkien laskujen eräpäivä on 15. Tänäänpä pitää saada sopiva aika soittaa pankille, että mitä ihmettä. Noh tällaisia asioita tapahtuu silloin, kuin sitä vähiten osaa odottaa. Joko tapahtuu terveydessä jotain tai taloudellisissa asioissa. Ei ihmiselo ole jatkuvaa tasaisella tiellä kävelimistä. Sen olen oppinnut elossa jos en muuta.

Postaukseni loppuun haluan, kuitenkin liittää toivekkuutta täynnä olevan Polyvoren setin, jonka väkersin viikonlopun aikana. Setissäni on muuten monelle Suomalaisten muotiblogien seuraajille tuttu suunnittelija mukana kenkiensä ja laukkunsa muodossa. Nimittäin Minna Parikka. Minusta hänen suunnitelemansa kengät ja laukku sopivat settiin täydellisesti. Ja haaveilen salaa sydämmistä kengissäni, mutta haaveksi ne saavat jäädä jos pankki rupeaa ottamaan outoja summia noin vain tililtäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails