My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Krumeluuria Krumeluurin perään

Nyt sitä krumeluuria tuleekin kunnon annos, kuten teille lupasin. Eilen minut pysäytti eräs asia, joten sen takia en voinnut sitten päivittää blogiani. Mutta rakkaat lukijani minulla ei ole hätää! Asiaan. Näin viime viikolla unta, että ryömin hautuumaalla ja kiinalainen mies opasti minua siellä loppujen lopuksi päädyin kaivelemaan maata josta löytyi ihania laukkuja. Tuon soisen hautausmaan sisältä. Pian olinkin nukkekotimaisessa huoneessa. Sitten heräsin. Outo johdanto aiheeseen, jonka luvattiin olevan krumeluuria. Ehkä se selviää joillekin, miksi kerroin uneni nyt.
Niin eilen odotti ihana yllätys, kun saavuin kotiin. Minulle oli postimies kantannut paketin, joka oli Tampereelta. Eli Nelliinan Vaatehuoneen blogissa järjestetyn arvonnan palkinto saapui minulle. Laukku oli upea samoin kuten hiuspompula. Ja suomalaista käsityötä. Ah! Kiitos vielä Nelliinalle. Ai niin ja täälläkin on arvonta. Mutta Arvonnan tulos selviää vasta bb katsauksen jälkeen, joten vielä on aikaa osallistua. Minulla on nyt ihan liikaa kerrotavaa, kun eilen en voinnut päivittää blogiani. Komeilin Forum 24 lehdessä, mistä sain kuulla positiivisia kommenteja koko eilisen päivän. Kivaa olla hetken leikki julkkis! Eilen myöskin tehtiin työkaverini kanssa ihka oikea Tuksu Barbie töihin, joka säikytti pojat krumeluurilla olemuksellaan. Ja tänään, kun vein kirppikselle myytävää niin olihan minun pakko kiertää mestat läpi, vaikka lompakossa ei montaa kolikkoa ollutkaan, niin enköhän löytännyt Tiia Vanhatapion laukun öhömn 1 eurolla! :D Ja nyt niitä kuvia äkkiä, että näen millaisia olentoja tallustaa Bb taloon.


Ihana Tuksu! HOT


Minä meen tuolaisessa asussa naimisiin vielä! Joten vapiskaa kaikki miekkoset, kun BellaGodiva hyökkää!


Tämmönen ihanuus tuli postista!


Rusetti lähempää! Vaikea uskoa, että minulla on tuo!


Löytöjen löytö Tiia Vanhatapion laukku 1 eurolla! Myyjäkin ihmetteli kassalla hintaa.
Ai niin ja se lehti juttu. Ei ihan Elle matskua, mutta melkein!
Kaikenmoista mitäs tykkäsit minun krumeeluriannoksesta?

7 kommenttia:

 1. Noita Tiia Vanhatapion laukkuja sai, jos tilasi Divaanin. Mullakin on tuollainen musta pikku laukku... en tosin käytä sitä :D

  VastaaPoista
 2. Heh, piti oikeen Wikipediasta katsoa mitä tuo krumeluuri sana tarkoittaa, koskaan ennen en ole moista kuullut.

  VastaaPoista
 3. Hei Miry: Joo niin onkin tai jos on tilannut Olivian, mutta odotetaan muutama vuosi niin arvo nousee;)
  Molly: Aina oppii jotain uutta! :) Minunkin tietoon tullut vasta muutama vuosi sitten tuo sana. AIka harvoin käytetty on se joten sitä täytyy viljellä kieleen!

  VastaaPoista
 4. Ziisus tuo mekko!! Watt is it??
  -K

  VastaaPoista
 5. -K: Se on atentaatti! Noh ei se on tuollainen Glamrock mekko, joka tuli meille töihin ja minulla sekosi pääte! Niitä tuli monta itse asiassa! Kilpatanssi puku vissiin !:)

  VastaaPoista
 6. On muuten todella krumeluuri asu mallinukella yllään! :) Se ei kai ole mikään kaikista helpoin puettava, paitsi jos tuo kangas on joustavaa.

  VastaaPoista
 7. Helloutta Kridelektrik ;) Joo Eihän se ole helppoa, kun joutuu jalat ja kädet ja muut osat aina irottelee ja sitten koota nukke kokonaiseksi takaisin vaateiden kanssa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails