My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 11. elokuuta 2010

City Of Lust

Kuinka oikeaan minun eilisen postauksen otsikko "Jippikayjei sä tsiigaat voittajaa!" osuikaan, nimmittäin aamulla käydessäni Polyvoressa oli minun settini City of lust valittu 9nelle sijalle 181 setistä joten olen onnellinen.Tänään löysin Punaisen Ristin kontista kaksi käsityölehteä äidilleni, lehdet ovat peräisin 70-luvun lopusta ja toinen 80-luvun alusta. Ne maksoivat yhteensä vaan 1 euron. Löysin myös upean sinisen aurinkokuupeilin koristamaan keltaisen huoneeni seiniä.Äidille menevät käsityölehdet. Vielä, kun jostain itselleni löytäisin Suosikki lehden 70-luvulta, jossa on juttua David Bowiesta. Sitten olisi tämä tyttö onnellinen!


Kuin suoraan kadulta bongattu nainen. Ei vaan 70-luvun käsityölehdestä.


Tuollaiset poppanapäiväpeitot ois aika kova sana. TAHTOO! Jospa se äiti innostuisi sitten noita kutomaan, vaikka osaanhan minä itsekkin kutoa. Mitäs sie tykkäisit poppanapäiväpeitoista? Vai oletko jo kenties tehnyt sellaisen itsellesi?


Ihaninta vanhoissa lehdissä on niiden mainokset, kuinka viattomilta ne näyttävät tässä ajassa. Lehdissä oli muuten kaavatkin mukana, joten kait sitä voisi opetella kaikkea uutta tekemään itsekkin ennen, kuin annan nuo lehdet äidilleni.


Ja viimeiseksi mutta ei vähimmäiseksi esittelen teille ihanan hippi aurinkokuupeilin joka lähti mukaani 2 eurolla. Aivan upea. Mitäs sinä tykkäät noista aurinkopeileistä?

2 kommenttia:

  1. Oot saanu vissiin vähä vaikutteita siitä 500 days of Summer -leffasta tuohon Polyvore-settiin? ;) Tommosiahan se Jooseppi piirteli!

    VastaaPoista
  2. Kyseinen kilpailu oli kasvot ja kaupunki. Olin jo haalinnut yhdeksi tavarakseni Polyvoressa tuon kaupunki kuvan ja minusta se oli hyvä joten käytin sitä tuossa. Inceptionissakin oli vähän sama meininki muuten kuin 500 days of summer elokuvassa. Joten taitaa sielläkin päässä maailmaa itsekukin saada vaikutteita toiselta :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails