My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Funkiest time ever!

Onpas ollut melkoinen viikko takana. Ensin olin maalla kyläilemässä, jossa tein uskomattomia kirpputorilöytöjä, näin ystäviäni ja heidän jälkikasvuaan, sukua, ja söin tietenkin todella hyvin. Maalta matka kaupunkiin taittui jännittävästä kokemuksesta, kun menin bussiin, ihmettelin miesten yleisilmeen parantumista ja ajattelin syynä olevan sen, että olin ollut maalla aivan liian kauan. Sitten huomasinkin katselevani Tommy Lindgreniä ja Felix Zengeriä! Ja hassua oli, että olin aivan vähän aikaa sitten kuunnellut Tommy Lindgreniä Spotifysta. Niin sitä ihmiset ollaan yhteydessä toisiimme. Tästä opimme sen, että kannattaa liikkua linja-autolla! Tiedä kehen törmää!

Eilen, oli Big Jamit Oulun Amarilossa, jossa oli esiintymässä Axl Smith, jonka kainaloon pääsin kuvan ajaksi! Kerkesin kehua hänen esittämäänsä Princen Musicology kappaletta, josta hän ilahtui! Aivan huippu viikko vai mitä?

Tämän näköinen oli lähtötilanne eilen illalla Amarilloon.


Tässä lopputulos. Aivan liian onnellinen virne Axl Smithin kainalossa. Mutta so what jos ien hymy välähtää, kun on hetken ihanan eloisan Axl Smithin kainalossa! Ja loppuun täytyy, sanoa, että Axl Smith on aivan huikea esiintyjä. Veti sellaiset funk jamit, että jopa itse Prince ois aivan myytyä!
Kuvan ottamisen jälkeen minua tärisytti aivan kamalasti! Mutta onko ihme?

2 kommenttia:

  1. Voiiii mikä ilme sulla on ku oot päässy Axl:n kainaloon! :D hihii!

    VastaaPoista
  2. Nikita Karma: Se minun ilme on aivan kamala! Luulin, että hymyilen, kuin Missi, mutta totuus oli päinvastainen! Mutta nooh ylempi kuva on lähempänä totuutta miltä näytin muuten illan aikana ;)!!!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails