My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Sattuman kauppaa

Olipas hassu sattuma jälleen kerran, kun tänään aamulla tein tuon pitsimekko postauksen ja myöhemmin päivällä lähdin käymään kierrätyskeskuksessa, niin arvatkaapa mitä löysinkään. No todella söpön ja punkahtavan pitsimekon ja maksoin siitä vaan 50centiä. Eikös ollutkin melkoinen sattuma. Ja oli todella edullinen löytö kaiken hyvän lisäksi. Eilen kävin kirpparilla josta löysin porolaseja äidilleni. Viime viikolla oli puhetta äidin kanssa, että jos satun kirpparilta löytämään sellaisia kauniita kultareunuksisia porolaseja kirpputorilta, että ostaisin sellaisia. Noh eilen, sitten näin juuri sellaisia laseja kirpputorilla, ja ostin saman tien niitä pari kappaletta. Äidille niillä on tunnearvoa, koska hän oli saanut 6 kpl:ta rippilahjaksi. Yksi laseista oli mennyt rikki ajan saatossa, mutta melkoista sattuman kauppaa vai mitä?


Tällaisen mekon löysin kierrätyskeskuksesta! Söpö vai mitä? Kaikki asukokonaisuuteni vaateet ovat muuten kirpputorilta, samoin kengät!Nämä lasit löysin äidilleni kirpputorilta. Äidilleni niissä on tunnearvoa, koska tuollaiset lasit hän oli saanut aikoinaan rippilahjaksi.
Tietääkö kukaan muuten kuka lasit on suunnittelut? Äidin mielestä lasit ovat ruotsalaiset.

3 kommenttia:

  1. Oho! Joku on kuunnellut teitä... :-)

    VastaaPoista
  2. Ps. Vautsi hyvin passaa tuo mekko sulle! Ja siistit saappaat!! :o

    VastaaPoista
  3. Nikita Karma: Näitä pieniä sattumuksia on sattunut aika usein viime aikoina. Hassua, vaikka muuten elossa on hiljaista, ehkä juuri siitä syystä! Kiitos! Itsekin tykkään molemmista! Ja kengissä on hyvä, että ne voi vaan vetäistä jalkaan, kun ei ole vetoketjuja!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails