My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Löytöjen Löytö

Eilen kävin jälleen kirpputorilla. Kirpputorilta löytyi tällä kertaa ihanat kengät, joista teen myöhemmin oman postauksen sekä hauska muki. Katselin kirpputorin hyllyllä olevaa mukia, johon oli maalattu kuva söpöstä pariskunnasta josta minulle mieleen tuli menneet ajat. Minusta muki oli söpö, vaikka kahvimukiksi. Hintaakaan mukille ei tullut paljoa vaan 1 euro. Kotona rupesin katselemaan mukia tarkemmin ja huomasin, että mukin toisella puolella oli teksti: ” Tämän parin onneksi juodaan toki malja vaikk’ onkin mukissamme sisältönä kalja”. Selvisi, että sehän on olutkolpakko. Vilkaisin, sitten pohjaakin, jossa luki Arabia sekä sen alla teksti Kesti käsinmaalattu. Eipäs ollutkaan mikä tahansa olutkolpakko. Tutkin netistä asiaa ja selvisi, että olutkolpakko kuuluu 50- 60-luvulla tehtyyn kolpakko sarjaan ja arvo olikin paljon korkeampi, kuin yhden euron. Hintahaarukkaa mukilla on internetin mukaan 18,00 -65,00 euroa. Joten voi siis sanoa, että tein kyllä löytöjen löydön.



Aivan ihastuttava olutmuki, vai mitä? Ja on erittäin kaunis käsinmaalattu koriste.Muki on aivan uuden veroinen, että en olisi uskonut, että se on 50 tai 60-luvulta.

Mukin pohja paljastikin paljon mukin historiasta!


Mukin toiselta puolelta löytyi hauska teksti joka menee näin: Tämän parin onneksi juodaan toki malja vaikk’ onkin mukissamme sisältönä kalja.
Mitäs sinä pidät tästä kolpakosta? Ja oletko sinä törmännyt kesti sarjan mukeihin?

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails