My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Maatuskoita ja majureita

Kävin viime viikonloppuna Kuopiossa veljeni perheen luona vierailemassa. Tietenkin minun piti päästä kiertelemään Kuopion kirpputoreja. Mukaani lähtikin mitä ihmeellisimpiä juttuja, kuten pikkuisia lääkepulloja, vanha 70-luvun kirjoituskone ja Sarviksen Majuri henkareita. Olin aivan häkeltynyt kirpputorien vanhojen esineiden määrästä. Harmi vaan, että monet tavarat oli hinnoiteltu rahastus meiningillä, ja niinpä monet ihanat jutut jäivät odottamaan toista ostajaa. Eilen tulin, sitten maalle vanhempieni luokse kyläilemään. Paljastuikin, että nätit kaapin päällä nappotavat maatuskat eivät olleet äidin mieleen, joten äitini lupasi ne minulle, kun minä niitä taas ihailin.


Nämä ihanat maatuskat sain äidiltäni. Mitäs sinä olet niistä mieltä? Ovatko liian koristeelliset sinun makuusi? Klikkaathan kuvaa, niin saat sen isommaksi!


Sarviksen Majuri henkari, jonka on suunnittelut Olavi Arjas. Sarviksesta lisää tietoa tästä.

Linkki


Nämä pikkuiset, todennäköisesi vanhat lääkepullot lähtivät mukaani vain 10 centillä. Kiva sisustuselementti eikö vaan? Tarjottimen olen löytänyt muutama vuosi sitten roskiksesta.


Imperial 200 kirjoituskone. Ihanan värinen eikö totta? Kirjoituskone maksoi vaan 5 euroa. Joten pakkohan se oli ostaa! Karttapallo kuvausrekvisiittaa. Se on siis vanhempien! Haluaisin, itsellenikin karttapallon.


Kirjoituskoneella voi jopa kirjoittaa, tosin vaikeampi sillä on kirjoittaa, kuin tietokoneella.
Tällaisia löytöjä tällä kertaa. Mitäs pidät näistä löydöistäni?

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails