My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Epätavalliset askeleet

Huh tänään on ollut, oikea seikkailujen päivä, mutta ajattelin kertoa siitä täällä blogissani, joko huomenna tai ylihuomenna kuvien kera, kuhan saan hiukset ojennukseen. Huomenna menen siis kampaajalle! Mutta tämän päivän postaukseen! Olen mennyt aivan sekaisin Irregular Choicen kengistä, jotka ovat kuin pieniä taideteoksia jaloille. Itse en kyllä omista yksiäkään, koska lähtöhinta niillä on 85euroa ja siitä sitten vaan ylöspäin. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin niitä tulisi vastaan huokealla.
Kenkämerkistä Irregular Choicesta sen verran, että kyseessä on englantilainen kenkämerkki, jonka suunnittelijana toimii Danny Sullivan. Suunnittelija on lestien asiantuntija, (mitä olen lukenut), joten erikoisista koroista ei pitäisi olla haittaa jaloille, vaan niihin on luotu oikeanlainen tasapaino.
Irregular Choice ei ole niinkään trendimerkki vaan se on pyrkinyt jättämään omanlaisen jalanjäljen kenkien maailmaan missä se minusta onnistuu! Toivottavasti vielä jonain päivänä omistaisin yhdet Irregular Choicen kengät!Voisin ottaa melkein kaikki Irregular Choicen kengät on ne niin hienoja! Mitä mieltä sinä olet Irregular Choisen kengistä?

Ja sitten toiseen asiaan. Kanye West on suunnitellut uskomattomat helmikirjaillut kengät Giuseppe Zanotille. Tosin jos ymmärsin oikein, kengät ovat syntyneet Giuseppen ja Kanye Westin yhteistyöstä. Upeista helmikoristeluista kengistä joutuu pulittamaan sellaiset 4505 euroa, joten eivät taida ihan, joka tytön kengät olla. Ehkä Kanye West onkin suunnittelut ne naiselleen! Kuka tietää?Uskomattomat kengät vai mitä? Osaisikohan noilla kävellä?
Huom. Kuvia voit selata eteenpäin kuvan oikealla puolella olevalla nuolella!


Loppuun Kanye Westin musaa!

9 kommenttia:

 1. Ompas kyllä hienoja popoja! Varsinki nuo Kanyen kengät ois hienot :) Harmi ku ei oo ylimäärästä 4000€ :)

  -S

  VastaaPoista
 2. -S: Joo nuo Kanye Westin kengät ovat aivan uskomattomat! :) Harmi, kun on tosiaan tuota hintaa!

  VastaaPoista
 3. noita IC monoja saa esim schuh storesta englannista eikä ne kaikki ole edes pahan hintaisia -> http://www2.schuh.co.uk/prdsearch.aspx?searchterm=irrecular%20choice&sterm=irrecular%20choice

  VastaaPoista
 4. LIN: Noh ei oo kyllä pahanhintaisia, mikäli osaan punnat muuttaa euroiksi, mutta minkälainen tuolla on tuo nettitilaus systeemi, uskaltaako tilata? Hei ootko huomannut, että sun blogisi on saannut täällä blogi tunnustuksen ;)!!!

  VastaaPoista
 5. Mää ihailin Lontoossa just noita IC-kenkiä. :)Kyllä tommosiin kenkiin mielellään sijoittaisi. Ei oo fygyst pulaa :D

  Nuo Kanyen kengät on aika rumat. :D

  VastaaPoista
 6. Katja: Joo noihin Irregulariin kenkiin voisi sijoittaa! JA ajattelin, juuri, että Lontoosta nehän voisi aivan hyvin hakea. Tai pyytää 30-vuotis synttärilahjaksi! Ae että :) Mutta minusta noista Kanye Westin kengistä tulee mieleen 70-luvun disco laulajien lp-levyjen kannet mieleen kuten tuo: http://www.amazon.com/Knock-Wood-vinyl-Amii-Stewart/dp/B000TKNWYC/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1332352474&sr=8-10

  VastaaPoista
 7. upean erikoisia kenkiä!! :) nam!

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Iina: Eikös olekkin!:) Pitääs käydä kurkkaamassa blogiasi :) ja Tervetuloa uudestaankin tänne:)

  VastaaPoista
 9. IC.n kamaa alessa www.schuh.eu :ssa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails