My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 11. helmikuuta 2012

Alpakan taikaa

Tänään kävin jälleen kirpparilla. Ja löysin alpakkalusikoita. Myyjä osasi kertoa, että ne ovat 40- luvulta peräisin. Hienoa lusikoissa on vielä se, että ne ovat ruusupää lusikoita! Saan tehtyä kauniita lusikkakoruja, kunhan pääsen maalla käymään, kunnon työkalujen luokse.Ihania ruusunpäälusikoita vai mitä?

6 kommenttia:

 1. Ei hitsinvimpulat! Nuo lusikat on ihan parhaita! Minäki haluaisin noita, en vain ole onnistunut löytämään mistään. Tulee kotoisa olo, äidillä on iät ja ajat ollu samantyylisiä ellei sitten noita samoja lusikoita peräti. Mutta sitä en ymmärrä, mitä tarkoittaa alpakkalusikka? Noiden tuotenimikö? Vai mitäs?

  VastaaPoista
 2. Nikita Karma: Eli alpakkalusikka on Alpakka-metalliseoksesta eli kuparin, sinkin ja nikkelin seoksesta (tunnetaan myös nimellä leejerinki tai uushopea) valmistettu lusikka. eli sitä, on tehty lusikoita aikoinaan, ennen noita meidän nykyisiä lusikoita. Ja noita ruusupää lusikoitahan on valmistettu myös ihan hopeastakin. Ja huonomastakin materiaalista.

  VastaaPoista
 3. Mä sain joskus aikanaan rippilahjaks samanlaisia.. Seuraan mielenkiinnolla mitä saat niistä aikaiseksi!

  VastaaPoista
 4. NinaÖ: Joo minullakin on kanssa lahjaksi saatuja lusikoita, mutta niistä en raaski koruja tehdä! Koruja tulee kuhan pääsen vaan maalla kotona käymään:) Missä tosiaan odottavat kunnon työkalut:)

  VastaaPoista
 5. Nikita Karma: Eipä mitään ;) !!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails