My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pyrkiny vähentää

Pyrkiny vähentää, kuten Cheekkikin uudessa singlessään, mutta minä vähän eri asioita. Nimitäin maatuska juttujen ostamista ja tänään onnistuin siinä. Tänään tuli vastaan aivan ihana maatuskamuisti vihkonen, mutta pystyin vastustamaan kiusausta enkä ostanut sitä hetken mielijohteesta. Sen sijaan kirpparilta ostin kivan lusikan johon kuului teesihti ja pieni kahvikuppi! Pieniä kahvikuppeja olenkin hakenut koruja varten kirpparilta, ja nyt se tuli vastaan! Heti piti tehdä siitä kaulakoru. Ystävänikin oli mukana kirppareita kiertämässä, hän löysi mielenkiintoisen horoskooppikirjan, joka on ilmestynyt samana vuonna, kun minä ilmestyin tähän maailmaan eli 1982. Siinä kerrottaan millä ruuilla hurmataan mikäkin horoskooppimerkki! Kirjaan oli laitettu ruuista oikein kuvatkin! Tuon kirjan voisi tehdä uudestaan myös tälle vuosituhannelle. Siitä tulisi varmasti myyntihitti!


Tämän päivän kiva pikku löytö!
Tosin pikku kahvikupille kävi näin, siitä tuli kaulakoru! Taustalla Deep Purplen pojat miettivät kuka heistä saa kahvia!

Ystäväni bongasi kirpputorilta tämän huippu horoskooppikirjan. Näitä tälle vuosituhanelle Kiitos!


Ja näilla ruuilla pitäisi hurmata vesimies mies! Itseäni kiinnosti kuvan kattaus enemmän, kuin ruoka. Kuvassahan näkyy tuttuja Iitalan kynttilän jalkoja! Timo Sarpanevan käsi-alaa. Niin ja en ole kosinnut. Toisaalta pitäisi kosasta, että saisi uutta hamekangasta!Ja loppuun Cheekin uusi huippu single Pyrkiny vähentää

6 kommenttia:

 1. Hienon postauksen sait aikaan niinkin eri jutuista kuin Cheekistä minun kirjasta ja kirppareista :) -S

  VastaaPoista
 2. S: Joo meikä yhdistää kaikki tärkeät asiat saman otsakkeen alle ;) !

  VastaaPoista
 3. Hienon kaulakorun sait aikaa tosta kupista! :) ps. kiva blogi :)

  VastaaPoista
 4. Krista: Kiitoksia :) ja tervetuloa useamminkin vierailemaan blogissani:)!

  VastaaPoista
 5. Söpönen kaulakoru! Ja hyvä koko postaus!

  VastaaPoista
 6. Riitta Sinikka: Kiitos oikein paljolti :)!!!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails