My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

lauantai 18. helmikuuta 2012

Pitsien täytteistä lauantaita

Olen tovin aikaa tässä haaveillut pitsimekosta. Minun entinen pitsimekkoni kului sen verran, että vein sen kirpparille myyntiin vuosi sitten. Eilen haaveiluni toteutuivat, kun erehdyin penkomaan rekkejä Hennesin ja Mauritzin myymälässä. Löysin kaksi kivaa pitsimekkoa! Tosin ne on niin lyhyitä, että ei niitä pidetä ilman housuja, mutta kuvauksissa käytin sukkahousuja. Ehkä kesällä voisi leggareiden kanssa mekkoja pitää. En muista, milloin olisin uutena ostanut vaateita itselleni. Yleensä hankin vaateeni kirpputorilta, mutta nyt viime aikoina, en ole löytänyt itselleni vaateita kirpputoreilta. Harmi. Onneksi nyt löytyi kivaa ja ihan hyvään hintaankin.


Ensimmäinen mekkoni, on muuten samanlainen, kuin Nelliinan vaatehuone blogin pitäjällä, mutta valkoisena. Harmi, kun tämä blogi vähän huonontaa noita kuvien laatua. Muistathan, että kuvia klikkaamalla saat ne suurempaan kokoon.


Melko minimekkoja molemmat ovat myönettäkköön, mutta tuli naisellinen olo noissa mekoissa.
Huomaa taustalla ovessa oleva Jim Morrison juliste sekä värikkäät helmiverhot.


Kiitos kämppikselleni, joka jaksaa ottaa minusta näitä kuvia! Ja kämppikseni osaa ottaa sellaisia kuvia, joihin itse olen tyytyväinen!
Ja tässä kuvassa huomioitavaa on muodikas, reikä sukkahousuissa!Loppuun päivän biisi Johnny Cashin versio U2:sen biisistä One. Me Likey!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails