My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Vaikka mitä ihanaaJälleen kerran olen löytänyt kirppareilta, vaikka mitä ihanaa! On se hyvä, että meillä Suomessa on paljon Kirpputoreja, sillä kierrätys on tärkeää. 
Niin sitten niihin kirpputori löytöihin. Löysin eilen muun muassa taas ihanan bambi figuurin, jossa taas on kaksi bambi figuuria samassa. Ja Nuutajärven turkoosin sinisen sokerikon. Olen löytänyt aiemmin Nuutajärven kermakon, joka on lila, mutta minusta  sokerikko ja kermakko passaavat yhteen, vaikka eri värisiä ovatkin! Olen nyt ihastunut mintunvihreän eri sävyihin ja Ylivieskassa käydessäni löysin sieltä, kivan pienen mintunvihreän maljakon. Pastellisävyt ovat tällä hetkellä lähellä sydäntäni sisustus jutuissa! Ja jälleen kerran kirpputorilta tarttui kiva peltipurkki mukaani. Niitähän minulla ei olekaan vaan jo, kun liikaa! 

Nuutajärven ihana sokerikko ja kermakko, jotka molemmat kirpputorilöytöjä!

Ihana Bambi figuuri.

Tämä peltipurkki lähti väkisellä mukaani!

Minun uusi ihana sipulimainen mintunvihreä maljakko.
 

Tällaisia löytöjä tällä kertaa! Mitäs rakas lukijani pidät näistä löydöistäni? Hinnoista, sen verran, että kallein tuote näistä, oli Nuutajärven sokerikko, joka maksoi viisi euroa.

5 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä vois ihan hyvin sopia munkin ostokseksi =)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. natsa: Joo Bambit on ihania! Tänään taas löysin uuden Bambin kirpputorilta. En vaan voi vastustaa Bambeja jos niitä tulee vastaan :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails