My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 3. syyskuuta 2009

Syksyn valloitavimmat äänetCornflake Girl
Cornflake Girl by BellaGodiva on Polyvore.com
Syksyn kunniaksi innostuin taiteilemaan Polyvoressa. Sain innostuksen tähän settiin, Tori Amosin Cornflake Girl biisistä. Minusta Tori Amos on artisti, jonka musiikki sopii syksyyn. Varsinkin levy Under The Pink, jossa biisi Cornflake Girl on. Upeaa syksymusiikkia. Automaattisesti, kun ajattelen Tori Amosta, minulle tulee toinen upea nais-artisti mieleen hänestä, nimittäin Kate Bush. Johtuneekohan tämä pelkästään siitä, että molemilla on punaiset hiukset. Ei vaan, molemilla on uskomaton ääni sekä persoonallinen tapa esittää musiikkiansa, ja molemmat ovat olleet oman ajan uusia ääniä.


Upea punapää varustettuna upealla äännellä Tori Amos. Olet minun syksyn ääni, jonka hiuksista loistaa syksyn ruskan värit.

Hieno levy Under The Pink, jossa ovat muun muassa Cornflake Girl ja winter biisi.

Toinen syksyn ääni on ehdottomasti Kate Bush. Jonka ääni on vielä raaempaa, kuin Tori Amosin. Siinä kaikuu mennyt aika ja tuleva aika tasapainossa.

Tämän päivän biisit ovat siis Tori Amosin: Cornflake Girl ja Kate Bushin: Babooshka. Suosittelen kuuntelemaan nämä biisit kynttilän valossa, illan hämärässä, kun sade ropisee ikkunaa vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails