My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Pöllöjä, Maatuskoja, Elvistä Ja tietenkin mummolaukkua!

Päätettiin äidin kanssa aloittaa vanhanpuolen siivousta. Paljon tyhjänpäiväisiä purkkeja lähti roskiin. Mutta tehtiinpä kaiken romun seasta jälleen kerran muutamia pikku löytöjä. Tässä muutamia.



Vanhalta puolelta löytyi aito mummon vanha mummolaukku. Tämä on hyväkuntoinen, mutta kaipaa paljon tuuletusta, kun on ummehtuneen hajuinen. Onko muuten mitään keinoa miten saada ummehtuneen haju pois vanhoista vaateista?


Ja jälleen kerran maatuskaa. Tämä on Venäjän tuliaisia ja tässä on ollut ennen mustaa teetä. Ihastuttava maatuskalaatikko lähtee mukaani Ouluun keittiön hylylle näköispaikalle, minne se kuuluu. Miten on kelpaisiko sinulle maatuskan tarjoama tee?



Löysin myös nämä kiva pikkuiset pöllöt, jotka olen joko minä saannut joulukalenterista tai veljeni. Meinasin käyttää näitä korunteko tarpeena, saan oikean muotikorun. Mietin, että voisin värjätä ne eri väriseksi.



Enkö voisi saada itselleni koko maailmaa. Noh onneksi vanhempien luona on aina mukava tutkiskella tätä karttapalloa. Tahtoisin omaankin kotiin karttapallon.


Loppuun Elviksen huulenheittoa.

Mitäs piditte löydöistäni?

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails