My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

torstai 9. elokuuta 2012

Romanttisen tyylin lumoissa

Olen aivan hullaantunut romanttisesta sisustyylistä. Se on kaunista, naisellista, pehmeää, pitsistä, ruusuista ja ennen kaikkea huokea toteuttaa! Nykyään kirpputorilta löytää halvalla muun muassa pitsiliinoja, kukallisia kahvikuppeja, ihania lasipulloja ja ruusuisia kankaita, kaikkea mitä romanttiseen sisustustyyliin tarvitaan! Romanttisen sisustyylin voi luoda toki kalliillakin, mutta ei sen takia tarvitse lähteä uusia huonekaluja ostelemaan. Aiemmat huonekalut saavat romanttisen ilmeen, pienillä eleillä, kuten vaikka laittaa pitsiliinan sohvatuolin päälle, tai vaihtaa koristetyynyille uudet tyynyliinat. Seuraavassa kuvia siitä, miten minä olen luonnut ympärilleni hiukan romantiikkaa!


Kauniit, sirot, kukalliset kahvikupit ovat minusta romanttisia. Ei haittaa, vaikka ne ovat parittomat, niillä voi luoda silti upean ja persoonallisen kattauksen pöytään. Nämä minun kahvikupposet ovat kaikki lähtöisin kirpputorilta. 


Romantiikkaa lisää tuomaan kahvihetkeen ovat oivat ruusupäiset lusikat. Niitä löytyy varmaan melkein jokaisen kotoa.


Voiko enää olla romanttisempaa? 
 

Romanttisen tyylin ei tarvitse olla näin ruusuista, romanttinen tyyli voi olla myös tummanpuhuvaa ja goottimaista. 


Arkiset käyttötavarat voi saada romanttisen ilmeen sijoittamalla ne johonkin kauniiseen paikkaan. Minä laitoin minun hiustuotteet lapsena saamani kesälaukkuun. 


Löysin tämän ihanan ruusukankaan 2 eurolla kirpputorilta. Siitä on tarkoitus tehdä tyynyliinoja. 


Kauniit lasipullot ovat myös kirpputorilta. Niihin ajattelin laittaa kylpysuolaa.


Romanttista sisustyyliä lisää inspiroimaan lainasin tämän ihana kirjan kirjastosta. Romanttiset kodit kirjan ovat tehneet Selina Lake ja Sara Norrman.


Suosittelen kirjaa kyllä muillekin romanttisen nälkäisille. Se inspiroi romanttista sisustusta toden teolla kauniilla kuvillaan ja hyvillä vinkeillä. 
 En tiedä mikä minua vaivaa, kun olen aivan hullaantunut romanttiseen sisustustyyliin. Kai se johtuu siitä, että tämän hetkisestä elämästäni puuttuu romantiikka, joten sitä täytyy itse luoda ympärilleen. Oletko sinä rakas lukijani hullaantunut jostain sisustyylistä? Ja mitä sinä pidät romanttisesta sisustustyylistä?

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään romanttisista! Tuo kirjakin on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Romanttinen sisustumaninen on ihanaa! Ja tuo kirja on todellakin ihana :) !

      Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails