My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 24. elokuuta 2012

Kukista koruihin

Heipä Hei pitkästä aikaa. Olen palannut maalta kaupunkiin. Ja elämä täällä on erilaista, kuin maalla, jatkuvaa menemisen meininkiä ja autojen ääniä. Kaipaan kyllä maalle, jos rehellisiä ollaan. Puolensa on kaupungissakin. Näkee paljon ystäviä ja voi nauttia kulttuurista helpommin, kuin maalla. Pääsee paikkoihin joutuisasti. Mutta niin, koneella en ole piipahtanut kuin katsomassa mitä maailmalla tapahtuu. Tänään ajattelin päivittää blogiani. Sillä olen täällä kaupungilla ollessani ravannut kirppareilla. Toissa päivänä löysinkin sieltä pieniä aarteita kotia kaunistamaan ja mieltä lämmittämään näinä kylminä syyspäivinä.

Kahvihetkiä hauskuuttamaan löytyi tämä ihana Arabia kahvikupponen kirpputorilta parin euron hintaan. 


Kahvikupin koriste kantaa nimeä Ahmet ja se on suunnitellut Raija Uosikkinen. Kuppi on ollut Arabian tuotannossa vuosina 1968-1973. 


Löysin myös kirpparilta ihastuttavia koruja! 


Mukava löytö on myös 70-luvulta peräisin oleva kirja, jonka nimi on Pohjois-ja Keski-Euroopan kukkakasvit. Kirjassa on upeita piirroksia kukkien tunnistamista varten. Ajattelin ensin, että leikkaisin kukkakuvat ja tekisin niistä kuvakollaasin seinälle, mutta enpä taida sittenkään raskia. Tällaista täällä. Mitäs sinulle rakas lukijani kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails