My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

perjantai 3. elokuuta 2012

Aika rientää

Niin se aika rientää. Kesä vaihtuu pikkuhiljaa syksyksi. Koulut alkavat, lehdet putoilevat ja illat hämärtyvät. Minä sen sijaan olen ollut maalla parisen viikkoa, ja olen puuhastellut niin paljon kaikenlaista, että en ole kerinnyt koneella juuri olemaan. Kirpputorilla olen sen sijaan käynyt moneen otteeseen ja aina on lähtenyt jotain pientä mukaan. Pieniä aarteita on löytynyt myös vanhalta puolelta, jota vanhempieni apuna olin siivoamassa. Tuunauksia olen tehnyt, sekä käsitöitä. Tänään äidin kanssa ompelimme viidet uudet koristetyynyt. Neljään tyynyyn käytimme viime vuonna kirpputorilta löydettyä 70-luvun kukka kangasta josta maksoimme 1 euron! Yhteen tyynyyn käytimme kaapista löytyneen vanhan kankaan. Minä olen myös kehystellyt asioita, muun muassa vanhat sakset, jotka löytyivät siivouksen ohessa.

Tässä tyynyliinat jotka ompelimme äitini kanssa tänään. Sohvan päällä oleva päiväpeite kirpputorilta, hintaa sille tuli vaan 5 euroa. Päiväpeitossa oli pieni tahra, mutta pesun jälkeen se on aivan uuden veroinen. 

Tyynyliinat hiukan lähempää. 

Tässä pari kehystämääni juttua. Toisessa kehyksessä komeilevat linnut, jotka ovat peräisin vuoden 1957 Otavan kirjaluettelon kannesta. Kannet ovat ainoat mitkä luettelosta ovat jäljellä. Fiskarsin vanhat sakset saivat uuden paikan myös kehyksissä. Sakset kiinnitettiin kehyksiin rautalangalla. Taustalla komeilevan tapetin laitoin takaa kiinni maalarinteipillä.

Laitoin vanhat kauniit kortit pyykkipojilla rippumaan seinähyllyjen pidikkeiden väliin.

Kehyksiin pääsi ElCoyoten kirjan kansi, josta ei ollut muuta jäljellä, kuin kannet. Kehykset löysin Tiimarin alelaarista. Taustalla näkyvä kori löytö kirpputorilta. 

Tämän vintage tyylisen Pin Up vedettävän herätyskellon löysin eilen kirpputorilta kahdella eurolla ja se toimiikin.
 Tällaista täällä tällä kertaa.
 Mitäs pidit löydöistäni ja tuunauksistani?

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails