My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 6. elokuuta 2012

Häkkilintu

Lähdin tänään sieneen, mutta palasinkin takaisin mustikoiden kera. Eli päädyin vahingossa mustikkaan. Noh, mutta ei siitä sen enempää. Olin tässä tovin aikaa haaveillut lintuhäkistä. En linnuille vaan ihan sisustukseen. No pari viikkoa sitten satuin löytämäänkin kirpputorilta bambupuusta tehtyjä lintuhäkkejä. Ostin kaksi saman tien, kun olivat minusta niin edullisia. Näin heti, mielessäni, kuinka niitä koristelisin ja maalaisin niitä omaan tyylini sopiviksi. Toisen sainkin maalattua melkein heti kotiin kannettuani sen. Kun maali kuivui, koristelin häkin pitsinauhoin ja tekokukilla. Isompi häkki on vielä mietintävaiheessa, että minkä väriseksi sen maalaisin, mustaksi, pinkiksi vai valkoiseksi. Tosin se on kaunis aivan niinkin.


Tällaisia lintuhäkkejä oli kirpputorilla, vaikka kuinka monta. Minun mukaani kirpparilta lähti kaksi häkkiä. 


Toinen lintuhäkki tuunailun jälkeen. Käytin koristelussa myös vanhoja hajonneita hiuspinnejäni. Joten kierrätystä parhaimmillaan. Ajattelin käyttää lintuhäkkejä korutelineenä. Onko sinulla lintuhäkkiä sisustuksessa?

4 kommenttia:

 1. Ihana tuunaus. Nyt tiedän mitä minulta vielä puuttuu. En ole nähnyt noin kivoja lintuhäkkejä missään.

  VastaaPoista
 2. Ninni: Voi kiitos :) :) Kyllä noita vastaan tulee sinullekin ;) !

  VastaaPoista
 3. Ihana löytö ja ihana tuunaus! Hauska juttu, mulla oli 70 luvulla just samanlainen, joten tuo voi olla samalta vuosikymmeneltä.

  VastaaPoista
 4. Riitta Sinikka: Voi Kiitos! Voi olla, että on todellakin 70-luvulta! Sehän olisi vaan parempi. ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails