My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Viettelyn keiju

Tänään olemme siirtänneet kelloja taaksepäin. Nyt meillä on tunti enemmän aikaa päivässä. Jotenkin tuntuu, aina kun kelloja siirrettään suuntaan tai toiseen, että jotain uutta tapahtuu! Uusi aika alkaa. Ja nyt aistin, että oudot magiiset ja mysteerit voimat jylläävät ympärillämme.
Monta vuotta sitten ostin ihanan keijukorun, mutta pari vuotta sitten hävitin sen muuton yhteydessä. Se koru oli minulle erittäin rakas ja tärkeä. Tänään, piipahdin kämppikseni kanssa kirpparilla ja mitä myyjällä olikaan lasin alla. Samanlainen keijukainen, jonka hävitin pari vuotta sitten. Minun oli ostettava se itselleni, koska siinä on jotain taikaa. Ja aina jokin tavara merkitsee enemmän, kun niissä on jotain mystistä voimaa yllä.


Viettelyn keiju palasi takaisin kotiin!
Mukana olleessa pakkauksessa kerrottaan Keijuttaresta seuravaa:
"Viettelyn Keiju
Keijut ovat taianomaisia olentoja, joilla on maagisia voimia. He kuvastavat luontoa ja edustavat mysteerejä ihmismielen käsityskyvyn yläpuolella.
Tämä keiju auttaa Sinua viettelemään ihmisen, joka mielyttää Sinua. Keijun taianomainen avustus antaa Sinulle rohkeutta toimia."

Arjen pieniä taikoja, jotka piristävät kummasti.

Mitä sinä teit muuten Halloweenninä? Minä olin rauhassa kotonani katsomassa elokuvia. Katsoin jälleen kerran Twighlight leffat,ne jotka ovat ilmestyneet dvd:lle ja teki niin Eetvarttia että!

Lue myös tämä postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails