My love is music

I'll leave my love between the stars. -David Bowie

maanantai 11. lokakuuta 2010

Hurja MummoSetä

Iisalmen linja-autoasema on jännittävä paikka odotella bussia. Tänään odotin ulkona kassit penkillä linja-autoa. Yhtä-äkkiä mummeli saapui aivan penkin päähän. Siirsin tavaroitani hiukan syrjempään, jotta mummo saisi istua paremmin penkillä. Itse olin puhelimessa juttelemassa kaverelleni. Huomasin yhtä-äkkiä, että mummelilta tippui maahan lompakko. Ajattelin huomauttaa asiasta, sillä hän penkoi laukkuaan oudon raivokkaalla/innokkaalla tavalla. Pian mummo otti laukusta esiin tyhjän siideri pullon, jolla nakkaa suuttuneen oloisesti minua kohti. Hyvä ettei päähän osunnut. Kauhun sekaisin tuntein keräsin kimpsuni ja kampsuni ja menin kauemmaksi odottamaan bussia. En olisi uskonnut mummoista tällaista. Mihin maailma menee, kun Stanley Kubrickin Kellopeliappelsiini elokuvan kohtaus käy toteen, jossa vanhukset käyvät nuorison kimppuun? Toisenlainen pahismummot kohtaus taitaa olla esitetty Monthy Pythonin sketsissä jos oikein muistan. Mutta hyvät mummot älkää ottako mallia moisesta, vaan olkaa herttaisia nuorisoa kohtaan, sillä nuoret on tulevaisuus.
Itse haaveilen tulevaisuudessa noin 60 vuoden päästä olevani Super-Mummo, joka kunnioittaa nuoria, mutta ajelee harlikalla pitkin maita ja kutoo sukkia kaikille vastaantulijoille. Ja on sellainen mummo josta löytyy asenetta enemmän, kuin tuhannesta sukkaparista koskaan!
Kapinallinen, kun olen suosittelen kaikkia käyttämään eripari sukkia. Tosin sitten en enää olisi kapinallinen jos kaikki pukeutuisi eri pari sukkiin. Silloinhan minun pitäisi pukeutua normaali sukkapariin!


Mummot! Yleensä olen tottunnut tällaisiin herttaisiin mummeleihin. Kuva tämän vuotisesta syntymäpäiväkortista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails